Αρχική » Δ.Κούβελας: Εξώδικη δήλωση κατά των ΜΜΕ που προσπαθούν να τον σπιλώσουν για τις επιστημονικές του απόψεις
Ελλάδα

Δ.Κούβελας: Εξώδικη δήλωση κατά των ΜΜΕ που προσπαθούν να τον σπιλώσουν για τις επιστημονικές του απόψεις

Με μια οργισμένη εξώδικη δήλωση απαντά ο καθηγητής Φαρμακολογίας & Κλινικής Φαρμακολογίας, Διευθυντής του Εργαστηρίου Κλινικής Φαρμακολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Δημήτρης Κούβελας σε δημοσιεύματα στα οποία αποκαλείται ως «κρατικά χρηματοδοτούμενος αντιεμβολιαστής».

Ο Δ.Κούβελας αναφέρει μεταξύ άλλων ότι: «Διατηρώ το επιστημονικό δικαίωμα να έχω τις όποιες επιφυλάξεις μου επιβάλλουν οι γνώσεις μου και η εμπειρία μου. Διατηρώ το δικαίωμα με βάσει αυτές, να δημοσιοποιώ όταν καλούμαι με βάσει τη συνείδησή μου, τις θέσεις αυτές».

Να υπενθυμίσουμε πως ο καθηγητής Δ.Κούβελας δέχθηκε επίθεση από φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, αλλά και από την ίδια την Α.Πελώνη, μετά από συνέντευξη του στην οποία είχε αναφέρει τα εξής: 

«Δεν πρέπει να χωρίσουμε τους πολίτες σε εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους. Ο ανεμβολίαστος κινδυνεύει από τον εμβολιασμένο, γιατί ο εμβολιασμένος μπορεί να κολλήσει και να μεταδώσει. Γιατί να κυκλοφορεί αυτός ελεύθερα; Με ποια λογική;».  

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο κύκλος του Δ.Κούβελα στο pronews.gr ο καθηγητής θα κινηθεί νομικά κατά και άλλων ΜΜΕ, ενώ θα ακολουθήσουν παρόμοιες αγωγές και από άλλους καθηγητές που εναντιώνονται στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς. 

https://youtube.com/watch?v=dtOl-HZG-Bw%3Fcontrols%3D0%26modestbranding%3D1%26rel%3D0%26showinfo%3D1%26loop%3D0%26fs%3D0%26hl%3Del%26playsinline%3Dtrue%26enablejsapi%3D1%26origin%3Dhttps%253A%252F%252Fwww.pronews.gr%26widgetid%3D1

https://www.pronews.gr/ygeia/1002151_dkoyvelas-exodiki-dilosi-kata-ton-mme-poy-prospathoyn-na-ton-spilosoyn-gia-tis