Αρχική » Εάν δεν είχε φάει το στραπάτσο η Νέα Δημοκρατία θα την είχε πρώτη μούρη και θα μας κουνούσε το δάκτυλο-Να μας πείτε που πήγαν τα χρήματα του Ελληνικού λαού από τις απευθείας αναθέσεις της-Αποσύρει την υποψηφιότητά της από τις εκλογές η Σοφία Νικολάου
Ελλάδα Πολιτική

Εάν δεν είχε φάει το στραπάτσο η Νέα Δημοκρατία θα την είχε πρώτη μούρη και θα μας κουνούσε το δάκτυλο-Να μας πείτε που πήγαν τα χρήματα του Ελληνικού λαού από τις απευθείας αναθέσεις της-Αποσύρει την υποψηφιότητά της από τις εκλογές η Σοφία Νικολάου

Καταγγέλλουν «γαλάζιες» παρεμβάσεις πηγές της Νικολάου που ερευνάται για όργιο απευθείας αναθέσεων

Κάνει πίσω η Σοφία Νικολάου, η οποία αποσύρει την υποψηφιότητά της από τις επικείμενες εκλογές, την ώρα που ερευνάται για το σκάνδαλο των απευθείας αναθέσεων με τη ΝΔ να δείχνει ότι κρατάει αποστάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώην Γ.Γ Aντεγκληματικής Πολιτικής θέλει να διευκολύνει την παράταξή της, ενώ παραμένει άγνωστο αν της ζητήθηκε να αποσύρει την υποψηφιότητά της.

Όπως αναφέρει το dikastiko.gr πηγές της κ Νικολάου μιλούν για «γαλάζιες» παρεμβάσεις και για -ακόμα χειροτέρα- «συμβόλαια» προκειμένου να… απελευθερωθεί μια θέση στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στην Εύβοια.

Το πρόβλημα πάντως, μετά την απόσυρση της κ. Νικολάου, λένε οι ίδιες πηγές, είναι ότι ανοίγει ένας ασκός του Αιόλου αξίας… 9 δις ευρώ, όσες είναι και οι απευθείας αναθέσεις που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια και για τα οποία σίγουρα ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει εξηγήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι με εντολή του οικονομικού εισαγγελέα Χρήστου Μπαρδάκη, έχει ξεκινήσει έρευνα η επίκουρος οικονομική εισαγγελέας Παναγιώτα Ιωαννίδου, η οποία μελετά το πόρισμα του ΣΔΟΕ, σύμφωνα με το οποίο στο διάστημα που ήταν γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής προχώρησε σε απευθείας αναθέσεις ζημιώνοντας το Δημόσιο κατά 2.000.000 ευρώ.

Ετικέτες