Αρχική » Εάν το επώνυμο «Καραμανλής» πνίγει τον υπουργό υποδομών, ας το αλλάξει
Ελλάδα Πολιτική

Εάν το επώνυμο «Καραμανλής» πνίγει τον υπουργό υποδομών, ας το αλλάξει

Ντροπιαστική εμφάνιση δίπλα στους κορυφαίους υβριστές του καραμανλισμού

Οι εκδόσεις Πρώτη ύλη και το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη παρουσίασαν το βιβλίο του Άρη Πορτοσάλτε Στέφανος Μάνος. Τομή στην Αδράνεια, την περασμένη Τετάρτη.

Εάν θεωρείτε εξοργιστικό ένας Καραμανλής να παρουσιάζει το βιβλίο ενός υβριστή του καραμανλισμού, περιμένετε, γιατί έχει και συνέχεια.

Ο Άρης Πορτοσάλτε δεν κρύβει την απέχθεια του για τον Κώστα Καραμανλή, τον κανονικό εννοούμε, αφού του καταλογίζει την χρεοκοπία της χώρας το 2009, προσπάθεια εσωτερικού σαμποτάζ στον μεγάλο ηγέτη Κυριάκο Μητσοτάκη και αλλά πολλά.

Και όμως, ο υφυπουργός υποδομών, Κωστάκης Καραμανλής, σπεύδει για να παρουσιάσει το βιβλίο του Άρη Πορτοσάλτε. Εδώ θα μπορούσαμε να πούμε, ότι τον είδε η ντροπή και ντράπηκε.

Δυστυχώς όμως το βαρέλι δεν έχει πάτο.

Διότι στο ίδιο πάνελ, εκτός από τον «Καραμανλοφάγο» Πορτοσάλτε, υπήρχαν και άλλες τεράστιες προσωπικότητες, που όπως η θρυλική Αυριανή, γκρέμισαν επίσης τον καραμανλισμό.

Για να καταλάβετε το μέγεθος της αθλιότητας του υπουργού υποδομών, στο πάνελ ήταν καλεσμένη και η διαβόητη Μιράντα Ξαφά! Η κυρία που εργολαβικά έχει αναλάβει την αποδόμηση του Κώστα Καραμανλή (του κανονικού)!

Ένας Καραμανλής λοιπόν καταδέχτηκε να βρεθεί δίπλα στην Μιράντα Ξαφά και στον Άρη Πορτοσάλτε! Παρουσιάζοντας μάλιστα το βιβλίο του τελευταίου…

Το ότι στο πάνελ υπήρχε και ο άλλος «αντικαραμανλικός» Σκυλακάκης, φαντάζει «πταίσμα».

Εάν το επώνυμο «Καραμανλής» πνίγει τον υπουργό υποδομών, ας το αλλάξει. Δεν έχει όμως κανένα δικαίωμα να το διασύρει.

Η συμπεριφορά του άλλωστε δεν παραπέμπει σε Καραμανλή, αλλά στην θρυλική φιγούρα του «Αχόρταγου», με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Γκιωνάκη.

Εάν το επώνυμο «Καραμανλής» πνίγει τον υπουργό υποδομών, ας το αλλάξει (newsbreak.gr)