Αρχική » «Εδώ δεν υπάρχουν αντιεμβολιαστές εμμονικοί, υπάρχουν λογικοί άνθρωποι», δήλωσε ο τέως Διοικητής ΑΧΕΠΑ από τα Γιαννιτσά ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ..(video)
Ελλάδα

«Εδώ δεν υπάρχουν αντιεμβολιαστές εμμονικοί, υπάρχουν λογικοί άνθρωποι», δήλωσε ο τέως Διοικητής ΑΧΕΠΑ από τα Γιαννιτσά ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ..(video)

gakhs giannitsa

3-09-2021 • 22:48μμUPD: 3-09-2021 • 22:48μμ

«Η ψευδοεπιστήμη είναι αυτή την οποία βλέπετε στα παράθυρα τα τηλεοπτικά»

facebook sharing button 

Στα Γιαννιτσά, σε συγκέντρωση κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, βρέθηκε και μίλησε ο γιατρός και τέως Διοικητής του ΑΧΕΠΑΔημήτρης Γάκης.

Η ομιλία του πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών, μετά το τέλος της πορείας που πραγματοποιήθηκε στην πόλη, το απόγευμα της Πέμπτης. Ο κ. Γάκης είναι αντίθετος στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, ενώ εστίασε στην αποφυγή εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού των παιδιών.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εδώ δεν υπάρχουν ψεκασμένοι, εδώ δεν υπάρχουν αρνητές των εμβολίων, εδώ δεν υπάρχουν αντιεμβολιαστές εμμονικοί, αντιδραστικοί, εδώ υπάρχουν λογικοί άνθρωποι, σκεπτόμενοι άνθρωποι. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν μάθει να μελετούν και να ερευνούν… Η ψευδοεπιστήμη είναι αυτή την οποία βλέπετε στα παράθυρα τα τηλεοπτικά. Τι θέλει ο ηγεμόνας; Έχει 4-5 πληρωμένους οι οποίοι παίρνουν ένα κομματάκι από την μια επιστημονική δημοσίευση, ένα κομματάκι από την άλλη και εμφανίζουν το μέρος αντί του όλου, αλλάζοντας τελείως την έννοια. Και καταλήγουν σε ένα συμπέρασμα το οποίο αρέσει και βολεύει τον ηγεμόνα. Αυτή την επιστήμη βλέπετε στα παράθυρα…».

Αποσπάσματα της ομιλίας του Δημήτρη Γάκη μπορείτε να δείτε στο βίντεο του pellain

https://youtube.com/watch?v=g4PkbIR2Ev4%3Fstart%3D87%26feature%3Doembed