Αρχική » Εικόνες – σοκ από την επίθεση Ουκρανών και Γεωργιανών μαφιόζων στις χθεσινές πορείες υπέρ της Ρωσίας στην Αθήνα
Video Διεθνή Ελλάδα Πολιτική

Εικόνες – σοκ από την επίθεση Ουκρανών και Γεωργιανών μαφιόζων στις χθεσινές πορείες υπέρ της Ρωσίας στην Αθήνα


Δικαιοσύνη απαιτεί η Μόσχα

Eικόνες – σοκ φέρνει στη δημοσιότητα το pronews.gr, από τη χθεσινή επίθεση του υπoκόσμου Ουκρανικής και Γεωργιανής μαφίας, που επιτέθηκαν κατά ανυποψίαστων Ελλήνων και Ρώσων πολιτών που διαδήλωναν στην Αθήνα κατά του ρατσισμού και της ρωσοφοβίας.


Στις εικόνες διακρίνονται μαφιόζοι με ξυρισμένα κεφάλια να επιτίθενται κατά των ανυποψίαστων διαδηλωτών και να απειλούν τη σωματική τους ακεραιότητα.
Σε άλλο βίντεο φαίνεται ένα 7χρονο κοριτσάκι με τραυματισμένο χέρι και όλα αυτά μετά την αιφνιδιαστική απόφαση των αρχών να εκτρέψουν την πορεία στα σημεία όπου Ουκρανοί και Γεωργιανοί είχαν στήσει ενέδρες. Κατόπιν των επεισοδίων αυτών και καθώς η ρωσική κυβέρνηση θεωρεί ότι η ελληνική δεν προστάτεψε τους ειρηνικούς διαδηλωτές από τους Ουκρανούς και Γεωργιανούς μαφιόζους, διατάχθηκε από την εισαγγελία της Μόσχας, διεθνής έρευνα, προκειμένου να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης κατά των υπευθύνων των επεισοδίων, είτε φέρουν ακούσια είτε εκούσια ευθύνη.

«Σύμφωνα με τις οδηγίες του προέδρου της Ρωσικής Ερευνητικής Επιτροπής, η έρευνα θα καταγράψει τα υποδεικνυόμενα γεγονότα και, σε συνεργασία με το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών, θα συνεχίσει να εντοπίζει όσους εμπλέκονται σε αυτό προκειμένου να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη», ανακοίνωσε η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Εικόνες – σοκ από την επίθεση Ουκρανών και Γεωργιανών μαφιόζων στις χθεσινές πορείες υπέρ της Ρωσίας στην Αθήνα – Pronews.gr

Ετικέτες