Αρχική » Εξέθεσαν τον πρωθυπουργό με τον Μπένο!
Video

Εξέθεσαν τον πρωθυπουργό με τον Μπένο!

Στα κάγκελα όσοι αντιδρούσαν τόσο στην επιλογή Σκυλακάκη όσο και την επιλογή Μπένου!

Οι συντριπτικές αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως από την εφημερίδα Δημοκρατία, η οποία αποκάλυψε τις «διαδρομές» που συνδέουν τους Σκυλακάκη – Μπένο και όχι μόνο, έχουν προκαλέσει μεγάλη δυσφορία στο Μέγαρο Μαξίμου.

Όταν έγινε γνωστό χθες το απόγευμα το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας με την αποκάλυψη, αμέσως επιτελείς του πρωθυπουργού προσπάθησαν να διασταυρώσουν την ακρίβεια των ισχυρισμών. Αφού διαπίστωσαν πως ότι έγραφε η εφημερίδα είναι αλήθεια, υπήρξε μία διχογνωμία αναφορικά με τον χειρισμό της κατάστασης.

0421817D BFFB 4DC5 8119 17F98F9B988D
Η αποκάλυψη της εφημερίδας Δημοκρατία

Σε κάθε άλλη πολιτισμένη χώρα της Δύσης, εάν μία τέτοια διασύνδεση μεταξύ κυβερνητικών ερχόταν στην δημοσιότητα, η παραίτηση όλων των εμπλεκομένων, θα ήταν μία αυτονόητη ενέργεια.

Στην περίπτωση Μπένου όμως, υπάρχει ένα πολύ κρίσιμο στοιχείο: Την επιλογή του την επωμίστηκε ο ίδιος ο πρωθυπουργός, αφού ο ευφυέστατος Σκυλακάκης, δεν εμφανίστηκε πουθενά! Άρα, η οποία «πρωτοβουλία» με στόχο τον Μπένο, αναγκαστικά στρέφει τους προβολείς στον ίδιο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αυτό είναι το μοναδικό στοιχείο που σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, οδήγησε στην απόφαση του Μεγάρου Μαξίμου να υπάρξει μία προσπάθεια υποβιβασμού του θέματος, μέχρι να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις. Από νωρίς το πρωί γίνεται μία προσπάθεια προκειμένου τα δελτία ειδήσεων να μην αναφερθούν στην συγκεκριμένη αποκάλυψη, ώστε να δοθεί χρόνος στο περιβάλλον του πρωθυπουργού να σχεδιάσει τις επόμενες ενέργειες του έναντι του κ. Σκυλακάκη αλλά και να καταλήξουν εάν υπάρχει η δυνατότητα κάποιας «υπαναχώρησης» από την αξιοποίηση του κυρίου Μπένου, που όμως δεν θα πλήξει τον πρωθυπουργό.

Μεταξύ των στελεχών όμως της Νέας Δημοκρατίας αλλά και κάποιων υπουργών, υπάρχει πολύ μεγάλη δυσαρέσκεια.