Αρχική » Εξαιρετική πρωτοβουλία Δένδια να στείλει συγχαρητήρια στην Τουρκία την ώρα που βασάνιζαν μεσαιωνικά Έλληνα πολίτη-ΒΙΝΤΕΟ
Διεθνή Ελλάδα Πολιτική

Εξαιρετική πρωτοβουλία Δένδια να στείλει συγχαρητήρια στην Τουρκία την ώρα που βασάνιζαν μεσαιωνικά Έλληνα πολίτη-ΒΙΝΤΕΟ

whatsapp sharing button

Τα θερμά του συγχαρητήρια για την επέτειο ίδρυσης της τουρκικής Δημοκρατίας έστειλε ο υπουργός εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Την ίδια στιγμή αποκαλυπτόταν το φρικτό παρασκήνιο της απαγωγής έλληνα πολίτη από το τουρκικό φασιστικό κράτος, καθώς και τα μεσαιωνικά βασανιστήρια που υπέστη στην δημοκρατική Τουρκία κατά τον Δένδια, για να ομολογήσει ότι είναι κατάσκοπος.

Είναι βέβαιο ότι με τέτοια βασανιστήρια, ακόμα και ο Νίκος Δένδιας θα ομολογούσε πως είναι ο αληθινός τραγουδιστής των Νορβηγών Immortal, που έχουν μαλλί μέχρι τη μέση.

Εκτός από την δημοκρατικότητα της Τουρκίας, ο Νίκος Δένδιας θα έπρεπε να συγχαρεί την γειτονική χώρα και για την «αποτελεσματικότητα» της.

Ντροπή.

Εξαιρετική πρωτοβουλία Δένδια να στείλει συγχαρητήρια στην Τουρκία την ώρα που βασάνιζαν μεσαιωνικά Έλληνα πολίτη (newsbreak.gr)