Αρχική » Εξαπτέρυγο του Μητσοτακισμού ο Φ.Κρανιδιώτης: Μετά τα υπονοούμενα για την προσωπική ζωή του Ν.Αδρουλάκη επιτίθεται στον Κ.Μπογδάνο γιατί είναι… «κοντός»!
Ελλάδα Πολιτική

Εξαπτέρυγο του Μητσοτακισμού ο Φ.Κρανιδιώτης: Μετά τα υπονοούμενα για την προσωπική ζωή του Ν.Αδρουλάκη επιτίθεται στον Κ.Μπογδάνο γιατί είναι… «κοντός»!Ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς και εις εκ των εναπομείναντων μελών της Εθνικής Δημιουργίας, πρώην πολιτευτής της ΝΔ, Φ.Κρανιδιώτης μετά τα όσα έκανε αναφορά για το υποτιθέμενο περιεχόμενο των υποκλοπών για την προσωπική ζωή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ν.Ανδρουλάκη, τώρα συνεχίζει τις προσωπικές επιθέσεις κατά του πρώην συνεργάτης του Κ.Μπογδάνου δαιμονοποιώντας τους κοντούς.

Συγκεκριμένα σε συνέντευξή του αναφέρει:

“Ο Μπογδάνος μπερδεύει τον ίσκιο του το απόγευμα με το μπόι του”

Παράλληλα αρνείται ότι εργάζεται για το Μαξίμου μη απαντώντας αν στηρίζει τον Κ.Μητσοτάκη και το περιβάλλον του αλλά τον επαινούν δημοσίως όπως έγινε μετά το ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ.


Σε οποιαδήποτε περίπτωση μετά τις υποκλοπές, τα προσωπικά ζητήματα θα βγουν στην επιφάνεια όπως και το.. ύψος των υποψηφίων. Μάλλον αυτοί που δεν είναι ψηλοί δεν είναι της αρεσκείας του Φ.Κρανιδιώτη και δεν πρέπει να ασχολούνται με την πολιτική. Για το βάρος των υποψηφίων δεν έκανε λόγο ακόμα.