Αρχική » Εξεταστική για «Λίστα Πέτσα»: Η επιστολή της διαφημιστικής
Ελλάδα Πολιτική

Εξεταστική για «Λίστα Πέτσα»: Η επιστολή της διαφημιστικής

Από την επιστολή, η οποία επαναλαμβάνουμε είναι με ψηφιακή υπογραφή του Προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της διαφημιστικής, Μιχαήλ Γκάλγκου, αποτελεί προφανώς μία διασφάλιση της εταιρείας, διότι αναφέρει σαφώς ότι η επιλογή των ΜΜΕ και των ποσών που έλαβαν, είναι επιλογή της κυβέρνησης και όχι της Initiative!

Ο Ι. Γιαμουρίδης εξετάζεται ως μάρτυρας στην Εξεταστική Επιτροπή, αναφορικά με την πολυδάπανη καμπάνια και δήλωσε άγνοια για την ύπαρξη της επιστολής.

Ο τρόπος μάλιστα που τούτο διευκρινίζεται εντός της επιστολής, δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες. Η εταιρεία αποστασιοποιείται πλήρως από τις σκανδαλώδεις επιλογές και τα σκανδαλώδη ποσά που συνόδευσαν την καμπάνια που έγινε γνωστή .

Το γεγονός ότι ο μάρτυρας δεν γνώριζε την ύπαρξη της συγκεκριμένης επιστολής, δείχνει απευθείας τους πολιτικούς προϊσταμένους του, δηλαδή, τον Σ. Πέτσα ο οποίος μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο, κυρίως δεν έχει αμφισβητήσει την πιστότητα του συγκεκριμένου εγγράφου. Ούτε φυσικά έχει παραθέσει κάποια απάντηση με την οποία να αντικρούει τους ισχυρισμούς που περιλαμβάνονται σε αυτό.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/1038327_exetatastiki-gia-lista-petsa-i-epistoli-tis-diafimistikis