Αρχική » Εξευτελισμός :Απολογιών συνέχεια για την ομιλία του νεοναζιστή μαχητή του Αζόφ – Πρόεδρος Βουλής: «Εμείς πατήσαμε το play»!
Διεθνή Ελλάδα Πολιτική

Εξευτελισμός :Απολογιών συνέχεια για την ομιλία του νεοναζιστή μαχητή του Αζόφ – Πρόεδρος Βουλής: «Εμείς πατήσαμε το play»!


«Δεν βρίσκαμε μεταφραστή»

Συνεχίζονται οι “απολογίες” των στελεχών της κυβέρνησης και τους υποστηρικτές για το σημερινό στραπάτσο εντός της Βουλής όπου μίλησε νεοναζιστής του Τάγματος Αζόφ, με τις δικαιολογίες να πηγαίνουν και να έρχονται.

Ο Πρόεδρος της Βουλής, εξήγησε ότι έμαθαν για την βιντεοσκοπημένη εμφάνιση των μαχητών λίγα λεπτά πριν την ομιλία του Ουκρανού προέδρου, χωρίς να γνωρίζουν όμως το περιεχόμενο της παρέμβασής τους.

Ο ίδιος χαρακτήρισε ως «αχρείαστη και άστοχη», την εμφάνιση των δύο μαχητών, υπογράμμισε όμως ότι πρέπει να μείνουμε στην μεγάλη εικόνα, η οποία είναι η εμφάνιση του Ζελένσκι.

Δεν είχαμε ενημέρωση για το περιεχόμενο των βίντεο που παρουσιάστηκε κατά την διάρκεια της ομιλίας του Ουκρανού προέδρου στην ελληνική βουλή, εξηγούσαν νωρίτερα πηγές κοντά στον Πρόεδρο της Βουλής μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Όπως ανέφεραν, ευθύνη είχε η εταιρία που ήταν υπεύθυνη για όλη την σύνδεση με την Ουκρανία και οι ίδιοι πάτησαν το play για το βίντεο.

Η ίδια εταιρεία ήταν υπεύθυνη και για τους μεταφραστές καθώς η Αθήνα δεν μπόρεσε να βρει μεταφραστή που να μπορεί να μεταφέρει απευθείας από τα Ουκρανικά στα Ελληνικά.


Όπως είπε, το σημαντικό ιστορικό γεγονός είναι ότι ο Ζελένσκι αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα του, στην ελληνική βοήθεια και την ομογένεια.