Αρχική » Εξευτελισμός του Αρχικοριού Μητσοτάκη και από Νεοδημοκράτη περιφερειάρχη: «Γεια σας παιδιά που με παρακολουθείτε» – Νέες καταγγελίες από τον περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη
Video Ελλάδα Πολιτική

Εξευτελισμός του Αρχικοριού Μητσοτάκη και από Νεοδημοκράτη περιφερειάρχη: «Γεια σας παιδιά που με παρακολουθείτε» – Νέες καταγγελίες από τον περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη

Καταγγέλλει ότι ο ίδιος αλλά και άλλοι πολιτικοί έχουν πέσει θύματα παρακολούθησης

Άλλη μια καταγγελία έρχεται να προστεθεί στο σκάνδαλο των παρακολουθήσεων, αυτή τη φορά, δια στόματος του γαλάζιου περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη.

Οι αποκαλύψεις για τις υποκλοπές έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας, ενώ ακόμα και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας προβαίνουν σε καταγγελίες δηλώνοντας ότι έχουν γίνει στόχοι παρακολούθησης.

Μιλώντας στο Lesvosnews, ο κ. Μουτζούρης δήλωσε: «Ε βέβαια με παρακολουθούν» είπε και στη συνέχεια χαιρέτησε κοιτώντας προς την κάμερα: «Γεια σας παιδιά που με παρακολουθείτε» είπε με περιπαιχτικό ύφος ο περιφερειάρχης.

«Αν οι 50 Υπουργοί και οι 13 περιφερειάρχες δεν παρακολουθούνται ποιος παρακολουθείτε;» είπε και στη συνέχεια πρόσθεσε: «δεν το εγκρίνω, αλλά είμαι βέβαιος ότι γινόντουσαν, τις καταδικάζω».

Δείτε την δήλωση του περιφερειάρχη στο 1:06

Newsbreak.gr