Αρχική » Επίθεση Πρετεντέρη σε Θεοδωρικάκο: Είναι «Σαχλαμάρας» ..για τον εκλογικό νόμο..!
Ελλάδα Πολιτική

Επίθεση Πρετεντέρη σε Θεοδωρικάκο: Είναι «Σαχλαμάρας» ..για τον εκλογικό νόμο..!

Που ακούστηκε, άνθρωπος του Σημίτη να τουφεκάει άνθρωπο του Σημίτη!


Εξοργισμένος γύρισε από τα μπάνια ο γνωστός μπον-βιβέρ Γιάννης Πρετεντέρης, πρώτο κίνδυνο να χάσει το βιοτικό του επίπεδο, λόγω ενδεχόμενης πτώσης της κυβέρνησης.

Οξύτατη επίθεση με βαρείς προσβλητικούς χαρακτηρισμούς κατά του Τάκη Θεοδωρικάκου εξαπέλυσε σήμερα από την στήλη του στα Νέα ο Γιάννης Πρετεντέρης. Ο αρθρογράφος του συγκροτήματος Μαρινάκη αποκαλεί εμμέσως (γιατί δεν λέει πουθενά το όνομά του) τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη ως «σαχλαμάρα»!

Υπενθυμίζεται ότι ο Τ. Θεοδωρικάκος είναι ο «πατέρας» του εκλογικού νόμου που ψήφισε η κυβέρνηση Μητσοτάκη και τώρα θέλει να τον «ξε-ψηφίσει». Άλλωστε ήταν ο υπουργός που τον εισηγήθηκε στον πρωθυπουργό και στη Βουλή ως υπουργός Εσωτερικών.

Τώρα όμως που αποδεικνύεται ότι ο νόμος δεν εξασφαλίζει αυτοδυναμία της ΝΔ βγήκαν τα μαχαίρια στο Μαξίμου. Και ο Γ. Πρετεντέρης πήρε το γιαταγάνι. «Κάποιος σαχλαμάρας είχε την ιδέα που τελικά ψηφίσθηκε. Ένα σύστημα λειτουργικά βλακώδες. Όπου το μπόνους μοιράζεται κλιμακωτά κι ανάλογα με το ποσοστό του πρώτου κόμματος», αναφέρει ο Γ. Πρετεντέρης και συνέχισε: «θα μπορούσαν να το παίξουν και στη Μονόπολη. Αλλά πάντα ένας σαχλαμάρας νομίζει ότι έχει μια καλή ιδέα που απλώς είναι σαχλαμάρα. Και η ΝΔ ψήφισε την σαχλαμάρα. ας πρόσεχε».