Αρχική » Επιτέθηκαν με μαχαίρι στην 12χρονη από τον Κολωνό για να μην καταθέσει νέα στοιχεία!
Ελλάδα Πολιτική

Επιτέθηκαν με μαχαίρι στην 12χρονη από τον Κολωνό για να μην καταθέσει νέα στοιχεία!

«Κάποιοι δεν θέλουν να μιλήσει» – Ερευνήθηκαν άραγε οι τρομερές καταγγελίες Νουλέζα για πολιτικούς της ΝΔ;facebook sharing button

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι η 12χρονη από τον Κολωνό που έπεσε θύμα βιασμών και μαστροπείας από τον «εγκέφαλο» Ηλία Μίχο, δέχτηκε άγρια επίθεση με μαχαίρι, στο σπίτι της θείας της, όπου μένει μαζί με τον αδερφό της. Μάλιστα, πριν λίγες μέρες, άγνωστος απείλησε το μικρό αγόρι έξω από το σπίτι, κάνοντας του νόημα να πάψει να μιλάει.

Τα θύματα αυτής της δυσώδους υπόθεσης για την οποία ακόμα δεν έχουν δοθεί απαντήσεις και πολλοί από τους εμπλεκόμενους στους βιασμούς παραμένουν ασύλληπτοι, δέχονται απειλές και επιθέσεις, την ώρα μάλιστα που το ανήλικο κορίτσι έχει να καταθέσει νέα στοιχεία στις αρχές!

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι για τις τρομερές καταγγελίες του δικηγόρου Βασίλη Νουλέζα, ο οποίος είχε κάνει λόγο για εμπλοκή δύο πολιτικών προσώπων της ΝΔ, δεν έχει υπάρξει καμία διερεύνηση, μέχρι τώρα…

Ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας αποκάλυψε ότι υπάρχουν άλλες δύο απόπειρες εκφοβισμού σε βάρος της 12χρονης και του αδερφού της: «Υπάρχουν άλλα 2 επεισόδια και φτάσαμε στο σημερινό. Πριν κάποιες μέρες, άγνωστος πέταξε πετρά στο παράθυρο της 12χρονης με αποτέλεσμα να σπάσει όλη την τζαμαρία. Το Σάββατο που πέρασε, άγνωστος έπιασε τον αδερφό της τη12χρονης στο σημείο που διαμένει, κάνοντας χαρακτηριστική κίνηση βάζοντας το δάχτυλο στο στόμα κάνοντας ‘μη μιλάς’», είπε στο Mega.

Μιλώντας για την επίθεση του άνδρα με μαχαίρι σε βάρος της 12χρονης, ο κ. Λύτρας σημείωσε: «Άγνωστος, αφού άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος που μένει η 12χρονη και ενώ έλειπε η θεία της, χωρίς να προσπαθήσει να μπει μέσα, φορώντας μια κουκούλα full face, της πρόταξε ένα μαχαίρι. Στην προσπάθεια η μικρή να τον απωθήσει, την τραυμάτισε αρκετά στο χέρι. Έχουν υποβληθεί μηνύσεις και για τα τρία περιστατικά και περιμένουμε από τις Αρχές να δούμε» είπε και τόνισε: «Ξεκάθαρη απειλή, κάποιοι ή δε θέλουν να συνεχίσει να δίνει καταθέσεις ή θέλουν αυτοί που ήδη βρίσκονται στη φυλακή να φοβίσουν τη μητέρα».

Όπως κατήγγειλε η δικηγόρος της οικογένειας Αντωνία Λεγάκη, «το 12χρονο κορίτσι, βρισκόταν στο σπίτι της θείας της, όταν μπήκε από το παράθυρο ένας άνδρας με καλυμμένο το πρόσωπο και φορώντας σακούλες στα παπούτσια του – και ξέρουμε ποιοι γνωρίζουν πώς να μην αφήνουν ίχνη – της επιτέθηκε και την τραυμάτισε στο χέρι. Το παιδί κατάφερε να του ξεφύγει και έκανε πως τηλεφωνεί στην αστυνομία, με αποτέλεσμα ο δράστης να τρομάξει και να φύγει. Τους απειλούν συνεχώς. Περνάνε απ’ έξω και τους κάνουν νόημα να μην μιλήσουν» είπε μιλώντας «Στο Κόκκινο».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές μέρες προκάλεσε αίσθηση η απόφαση της ανακρίτριας να απορρίψει την αίτηση της δικηγόρου Ασπασίας Ταραχοπούλου για νέα κατάθεση του παιδιού. Την Τρίτη, οι δικηγόροι αναμένεται να υποβάλουν εκ νέου αίτηση.

Σε ανακοίνωσή της μέσω του δικηγόρου της, η μητέρα της 12χρονης η οποία κρίθηκε προφυλακιστέα με βαριές κατηγορίες, παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν σημαντικά στοιχεία και η 12χρονη επανέλαβε πολλές φορές ότι η δεν γνώριζε τίποτα, αναφέρει: «το περιστατικό αυτό δεν είναι το πρώτο που συμβαίνει σε βάρος της κόρης μου, αλλά ακόμη και πριν από δύο εβδομάδες, άγνωστα άτομα πέταξαν πέτρες στο παράθυρο του δωματίου της, με αποτέλεσμα να σπάσει ολόκληρη η τζαμαρία.

Το Σάββατο, 1-4-2023, άγνωστος άνδρας πλησίασε και τον δεκάχρονο γιο μου και αδελφό της, μόλις βγήκε από την οικία που διαμένουν και του έκανε και του έκανε απειλητική χειρονομία, δείχνοντάς του να μην μιλήσει, μήνυμα το οποίο προφανώς προοριζόταν να το μεταφέρει στην αδελφή του».

Όλα αυτά τα συμβάντα, προφανώς δεν συνιστούν τυχαία γεγονότα, αλλά αποτελούν προσπάθειες εκφοβισμού της ανήλικης κόρης μου, για να σταματήσει ‘να μιλάει’ σχετικά με όσα βίωσε» αναφέρει και καταλήγει: «ήδη δε, για το σύνολο των ανωτέρω έχει υποβληθεί μήνυση κατά παντός υπευθύνου και ζητείται η άμεση συνδρομή των αρμόδιων αρχών, ώστε να συλληφθούν ο/οι δράστες, ώστε να προστατευθεί η κόρη μου και η οικογένειά μου. Θέλω να καταστεί σαφές ότι, οποιαδήποτε προσπάθεια εκφοβισμού μας θα αποβεί άκαρπη, η αλήθεια θα λάμψει και όλοι όσοι έχουν κακοποιήσει την ανήλικη κόρη μου θα λογοδοτήσουν ενώπιον των Αρχών».

Οι καταγγελίες Νουλέζα για πολιτικούς της ΝΔ

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός ποινικολόγος είχε καταγγείλει  εσκεμμένη καθυστέρηση και συγκάλυψη από την πλευρά των διωκτικών και ανακριτικών αρχών, ενώ εστίασε στο γεγονός ότι ακόμα και τα δύο κινητά και το ένα τάμπλετ που έχουν βρεθεί κρυμμένα στο μαγαζί του Μίχου από εργάτες και θα έπρεπε να έχουν βρεθεί από τους αστυνομικούς, δεν έχουν αξιοποιηθεί! Ο δικηγόρος είχε ότι έχει στα χέρια του την λίστα των 213 ατόμων και πως ήδη θα έπρεπε να βρίσκονται στη φυλακή τουλάχιστον 50 άτομα. Θεώρησε ότι ο Μίχος υπολογίζει σε μία υπόγεια συμφωνία προκειμένου να κρατήσει το στόμα του κλειστό όσον αφορά την εμπλοκή επώνυμων πολιτικών της Νέας Δημοκρατίας, αλλά θεωρεί βέβαιο πως εάν δεν τον αποφυλακίσουν όπως του έχουν υποσχεθεί, τότε θα μιλήσει και θα δώσει τα ονόματα που διαθέτει.

Επιτέθηκαν με μαχαίρι στην 12χρονη από τον Κολωνό για να μην καταθέσει νέα στοιχεία! (newsbreak.gr)