Αρχική » Επιχείρηση «θάψτε τον Ανδρουλάκη»
Ελλάδα Πολιτική

Επιχείρηση «θάψτε τον Ανδρουλάκη»

Συντάκτης: ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Με αποφασιστικότητα το Μαξίμου επιχειρεί το επικοινωνιακό στραγγαλισμό στον πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται ότι βρίσκεται ένα βήμα μπροστά. Όπως προκύπτει, είχε υπολογίσει σωστά την σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε χθες κατά του προσώπου του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στην Κ.Ο. και το Π.Σ. του κόμματος και φαίνεται ότι επέλεξε την σωστή τακτική αντιμετώπισης.

Ο Ανδρουλάκης λοιπόν εχθές έκανε τις βαρύτερες καταγγελίες που έχουν γίνει ποτέ στη μεταπολίτευση, καταλογίζοντας στον πρωθυπουργό παρακρατικές δράσεις με σκοπό την αλλοίωση του πολιτεύματος και την προσπάθεια να τεθεί σε ομηρία το τρίτο μεγαλύτερο κόμμα. Ζητώντας μάλιστα να προσέλθουν σε δίκη οι ένοχοι, κοινώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον οποίον είχε στοχοποιήσει. Με απλά λόγια, οι καταγγελίες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, άπτονται του 134 του ΠΚ, δηλαδή περιγράφουν το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας.

Το Μαξίμου λοιπόν σε μία κίνηση υψηλού ρίσκου και με αριστοτεχνική επικοινωνιακή διαχείριση, όχι μόνον δεν απάντησε στις συγκεκριμένες καταγγελίες, αλλά αντίθετα, κατάφερε να τις κάνει να περάσουν στα ψιλά!

Στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού μάλιστα που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει αναβαθμιστεί, υπολόγισε σωστά το γεγονός ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν έχει το δικαίωμα να παρευρεθεί στην σημερινή συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, άρα δεν θα μπορεί να επαναλάβει τις βαριές κατηγορίες στο πρόσωπο του πρωθυπουργού. Ενώ διαβεβαίωσε τον πρωθυπουργό ότι και ο Αλέξης Τσίπρας θα επιτεθεί μεν στον πρωθυπουργό, δεν θα επαναλάβει όμως τις βαριές κατηγορίες τις οποίες εκτόξευσε κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υπάρχει κάποιος δίαυλος μυστικής επικοινωνίας μεταξύ Ν.Δ. – ΣυΡιζΑ. Εξηγείται μάλλον με την θαυμαστή ικανότητα του Μεγάρου Μαξίμου να βρίσκεται μονίμως ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις.

Επιχείρηση «θάψτε τον Ανδρουλάκη» (newsbreak.gr)