Αρχική » Εφημερίδα πήγε να ξεπλύνει τον Μητσοτάκη και τον έκαψε!
Διεθνή Ελλάδα Πολιτική

Εφημερίδα πήγε να ξεπλύνει τον Μητσοτάκη και τον έκαψε!


Σήμερα σε εφημερίδα που απηχεί τις θέσεις του μεγάρου Μαξίμου, δημοσιεύθηκε ένα πρωτοσέλιδο που κυριολεκτικά καίει τον πολιτικό προϊστάμενο της ΕΥΠ, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο, ενώ ο «φάκελος παρακολούθησης Πιτσιόρλα» υπάρχει αλώβητος παρότι πέρασαν 8 ολόκληρα χρόνια, ο «φάκελος παρακολούθησης Ανδρουλάκη» μυστηριωδώς εξαφανίστηκε μέσα σε λίγες εβδομάδες!

AD4DF34B 0FB3 44B2 BED9 B8D3F24809C4

Αυτό συνιστά την απόλυτη ομολογία ενοχής. Προφανώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον πανικό του, δεν αρκείται στις παρεμβάσεις και τις απειλές της Ντόρας προς τους μάρτυρες, αλλά προσπαθεί με εξωφρενικό τρόπο να εξαφανίσει έναν φάκελο που δεν θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να εξαφανιστεί, καθώς αποτελεί ενοχοποιητικό (ή αθωωτικό) στοιχείο για τον ίδιο!

Ο @VasLabropoulos αποκαλύπτει στα @ta_nea πως η ΑΔΑΕ ενημερώθηκε από την ΕΥΠ πως τα ηλεκτρονικά αρχεία με τα δεδομένα της παρακολούθησης μου και της παρακολούθησης του @androulakisnick έχουν καταστραφεί. Για να ακριβολογούμε δεν αποθηκεύτηκαν «για τεχνικούς λόγους».

050E9B81 F0A9 48B4 B8B9 3E199C7D8293

Ο @VasLabropoulos αποκαλύπτει στα @ta_nea πως η ΑΔΑΕ ενημερώθηκε από την ΕΥΠ πως τα ηλεκτρονικά αρχεία με τα δεδομένα της παρακολούθησης μου και της παρακολούθησης του @androulakisnick έχουν καταστραφεί. Για να ακριβολογούμε δεν αποθηκεύτηκαν «για τεχνικούς λόγους». pic.twitter.com/lDlxAGkIoQ

— Thanasis Koukakis (@nasoskook) September 8, 2022

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Χθες κατατέθηκε ηλεκτρονικα αίτηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη στην ΑΔΑΕ με την οποία ζητείται:

1) Να χορηγηθεί πλήρες αντίγραφο του φακέλου της παρακολούθησης, που θα εξαχθεί από την Ομάδα Ελέγχου της Αρχής κατά τον διενεργούμενο έλεγχο στην ΕΥΠ και αμέσως μόλις αυτός περιέλθει στην ΑΔΑΕ.

2) Να χορηγηθεί αντίγραφο του μηνύματος που έλαβε η Αρχή και που περιέχει όλο το κείμενο της διάταξης που επιβάλλει την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών του κ. Ανδρουλάκη, καθώς και της σχετικής αλληλογραφίας, όπως περιέχεται στο αρχείο εισαγγελικών διατάξεων άρσης του απορρήτου των επικοινωνιών κατ’ άρθρο 5 παρ. 4 του ν. 2225/1994 (όπως ισχύει), για το οποίο, σύμφωνα με την ως άνω διάταξη, ο Πρόεδρος της ΑΔΑΕ ενημερώνει «σε κάθε περίπτωση» τους αρχηγούς των κομμάτων που εκπροσωπούνται στη Βουλή, όπως το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής εν προκειμένω.

Όπως σημειώνεται στην αίτηση, η άρνηση του πρώην και του νυν Διοικητή της ΕΥΠ καθώς και του πρώην Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού να παράσχουν ενημέρωση ενώπιον της Βουλής, διαμορφώνει μια πρωτόγνωρη σε βάρος των δικαιωμάτων του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής κατάσταση κατα την οποία δεν πληροφορείται για ποιο λόγο παρακολουθήθηκε ώστε να ασκήσει πλήρως τα δικαιώματά του έναντι παντός ποινικά, πειθαρχικά και αστικά υπευθύνου.
Επιπλέον δεν δύναται να αμυνθεί μπροστά σε κυβερνητικές ή άλλες διαρροές ανυπόστατων φημών.