Αρχική » Εφιάλτης οι διακοπές ρεύματος – «από 1 έως 22 Απριλίου έχουμε 26.500 νέες εντολές διακοπής ρεύματος».Θύελλα αντιδράσεων για την αναλγησία Μητσοτάκη
Ελλάδα Οικονομία Πολιτική

Εφιάλτης οι διακοπές ρεύματος – «από 1 έως 22 Απριλίου έχουμε 26.500 νέες εντολές διακοπής ρεύματος».Θύελλα αντιδράσεων για την αναλγησία Μητσοτάκη

Ανάλγητος Οικονόμου: «Διακοπές ρεύματος πάντοτε γινόντουσαν»
Ήδη από σήμερα οι διακοπές ηλεκτροδότησης που ξεκίνησαν να γίνονται, έχουν ξεπεράσει τις 1.100, ενώ σύμφωνα με τα όσα είπε ο Πρόεδρος των τεχνικών της ΔΕΗ, «από 1 έως 22 Απριλίου έχουμε 26.500 νέες εντολές διακοπής ρεύματος».


Δεν ιδρώνει το αυτί τους – «Πάντοτε γινόντουσαν», λέει προκλητικά ο Οικονόμου!
Από τη μία, είναι οι καταναλωτές που αδυνατούν να αποπληρώσουν τα υπέρογκα ποσά που βλέπουν στους λογαριασμούς του ρεύματος λόγω και της ληστρικής ρήτρας αναπροσαρμογής και επιπλέον είναι και έρμαια των εταιρειών που κάνουν ό,τι θέλουν με μεθοδεύσεις και αλλαγές στα συμβόλαια και από την άλλη, είναι οι ανάλγητοι της Κυβέρνησης, οι οποίοι συνεχίζουν τις προκλητικές τους δηλώσεις, ενώ οι εκλεκτοί του Μαξίμου κάνουν επίδειξη πλούτου, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το Golden Boy της ΔΕΗ Γιώργο Στάσση με τη βιλάρα του στην Τζια.

Δύο κόσμοι εντελώς αντίθετοι που δεν πρόκειται να συναντηθούν ποτέ γιατί απλούστατα ουδείς από τους εκπροσώπους της Κυβέρνησης Μητσοτάκη ενδιαφέρεται για τους πολίτες και τον μόχθο τους. Αντί να αντιμετωπίσει την κρίση, η Κυβέρνηση διαφημίζει τις ανεπαρκείς επιδοτήσεις που χρηματοδοτούν την ακρίβεια και περιμένει από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να λύσει το πρόβλημα.

Οι απλήρωτοι λογαριασμοί ρεύματος οδηγούν σε διακοπές ρεύματος μιας και δεν έχει γίνει καμία πρόβλεψη και δεν υπάρχει και ενδιαφέρον για να υπάρξει μια περαιτέρω διευκόλυνση των καταναλωτών, οι οποίοι έχουν μείνει εντελώς απροστάτευτοι απέναντι στους παρόχους ενέργειας.

Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη έχει επιλέξει να μην στηρίξει τους καταναλωτές, νοικοκυριά και επιχειρήσεις, επειδή έχει προτεραιότητα να προστατέψει τα συμφέροντα του καρτέλ της ενέργειας.

Ανάλγητος Οικονόμου: «Διακοπές ρεύματος πάντοτε γινόντουσαν»
Ήδη από σήμερα οι διακοπές ηλεκτροδότησης που ξεκίνησαν να γίνονται, έχουν ξεπεράσει τις 1.100, ενώ σύμφωνα με τα όσα είπε ο Πρόεδρος των τεχνικών της ΔΕΗ, «από 1 έως 22 Απριλίου έχουμε 26.500 νέες εντολές διακοπής ρεύματος».

Επίσης, ο αριθμός των διακοπών στην ηλεκτροδότηση είναι διπλάσιος φέτος, αλλά αυτό γεγονός φαίνεται πως δεν έχει καμία σημασία για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου, ο οποίος θεωρεί ότι είναι κάτι φυσιολογικό, μια ρουτίνα, μια καθημερινότητα το να μένουν χιλιάδες νοικοκυριά χωρίς ρεύμα εξαιτίας της αναλγησίας και της αδυναμίας της Κυβέρνησης να παρέμβει.

«Διακοπές ρεύματος πάντοτε γινόντουσαν και στο παρελθόν, ακόμα και όταν δεν είχαμε ενεργειακή κρίση. Τα στοιχεία είναι διαθέσιμα στον οποιονδήποτε και συντριπτικά. Όταν κάποιος δεν πληρώνει παρατεταμένα το ρεύμα του πάντοτε βρίσκεται αντιμέτωπος με αυτού του είδους τις συνέπειες. Εδώ έχουμε μία ισορροπία την οποία πρέπει να κρατήσουμε. Καταλαβαίνει κανείς ότι οι αυξήσεις είναι υπέρογκες και ο κόσμος δυσκολεύεται. Γι’ αυτό ακριβώς, όμως, υπάρχουν και προγράμματα διακανονισμού», είπε προκλητικά και υποκριτικά στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Ετικέτες