Αρχική » Ζωάρα με σκάφος για τον Κυριάκο: Στα Μάρμαρα Σφακίων για μπάνιο, το μάρμαρο το πληρώνει ο λαός
Ελλάδα Πολιτική

Ζωάρα με σκάφος για τον Κυριάκο: Στα Μάρμαρα Σφακίων για μπάνιο, το μάρμαρο το πληρώνει ο λαός

facebook sharing button
messenger sharing button

Έκανε ένα μικρό διάλειμμα για το διάγγελμα σε σκηνοθεσία green box και επανήλθε στην …κανονικότητα!

Πιθανότερο είναι να πάρεις μοσχαρίσιο φιλέτο από τα δόντια λυσσασμένου Ροντβάιλερ, παρά να διαταράξεις τα μπάνια του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όσοι λοιπόν είχαν την ψευδαίσθηση πως ο πρωθυπουργός θα επεδείκνυε κάποια φειδώ στην προκλητική συμπεριφορά του λόγω των σοβαρών εξελίξεων με τις Υποκλοπές, την οικονομία, τα εθνικά και την πανδημία, έπεσαν έξω.

Ο Μητσοτάκης απτόητος, έφτασε με σκάφος μαζί με την σύζυγό του – όπως μας ενημερώνει το Kriti360.gr – Στα μάρμαρα Σφακίων, προκειμένου να κάνει τις βουτιές του και να απολαύσει ένα λουκούλλειο γεύμα.

Το ύφος του είναι ενδεικτικό: Δεν έχει καμία συναίσθηση για το τι συμβαίνει γύρω του!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην παραλία των Μαρμάρων

Αυτή η φωτογραφία είναι και η απάντηση για τα τζιτζίκια που ακούστηκαν στο πρόσφατο διάγγελμα του για τις υποκλοπές. Ήταν ίσως η πιο δύσκολη στιγμή τις τελευταίες εβδομάδες για τον πρωθυπουργό, αφού αναγκάστηκε να βάλει πουκάμισο και να στηθεί μπροστά στο πράσινο πανί, με την μακαριότητα του να διαταράσσεται, έστω και για λίγα λεπτά.

Δείτε το βίντεο με την αποχώρηση του Μητσοτάκη με το σκάφος, και πως ο σωματοφύλακας μπαίνει μπροστά για τις ανεπιθύμητες φωτογραφίες!

Στον αντίποδα, το μάρμαρο θα το πληρώσουν οι Έλληνες, αφού η οικονομική, κοινωνική και εθνική λαίλαπα που αφήνει πίσω του, δεν έχει προηγούμενο τουλάχιστον στην μεταπολίτευση.

Ζωάρα με σκάφος για τον Κυριάκο: Στα Μάρμαρα Σφακίων για μπάνιο, το μάρμαρο το πληρώνει ο λαός (newsbreak.gr)

Ετικέτες