Αρχική » Ηχηρή παρέμβαση -“ράπισμα” Κύρτσου: “Ο σούπερ manager Μητσοτάκης που καλύπτει Novartis και γονατίζει νοικοκυριά … τώρα ταίζει τα θύματά με κασέτες Θάνου»”
Ελλάδα Πολιτική

Ηχηρή παρέμβαση -“ράπισμα” Κύρτσου: “Ο σούπερ manager Μητσοτάκης που καλύπτει Novartis και γονατίζει νοικοκυριά … τώρα ταίζει τα θύματά με κασέτες Θάνου»”

Άγριο ξεμπρόστιασμα της χοντροκομμένης απόπειρας της ΝΔ και του Μαξίμου, να αλλάξουν ατζέντα, από τις συμπληγάδες της πανδημίας και της ακρίβειας από τη μια, της συγκάλυψης σκανδάλων και της ανάπτυξης κυκλωμάτων ιδιωτικών συμφερόντων που κάνουν την κρίση ευκαιρία για να… θησαυρίζουν, πραγματοποίησε ο πρώην “γαλάζιος”, ευρωβουλευτής.
Ο Γιώργος Κύρτσος με δύο αναρτήσεις – “φωτιά” καίει με το καλημέρα το σχέδιο αλλαγής ατζέντας από τα φιλοκυβερνητικά Μέσα ενώ μιλά για «κόλπα» σημειώνοντας πως:

«Ο σούπερ manager Μητσοτάκης καλύπτει Novartis, ανέπτυξε κύκλωμα φυσικού αερίου-ηλεκτρ.ενέργειας που γονάτισε νοικοκυριά&οικονομία. Τώρα ταίζει τα θύματά με κασέτες Θάνου»

Τα δύο tweet του Γιώργου Κύρτσου:

Ο σούπερ manager Μητσοτ.
καλύπτει Novartis,
ανέπτυξε κύκλωμα φυσικού αερίου-ηλεκτρ.ενέργειας που γονάτισε νοικοκυριά&οικονομία. Τώρα ταίζει τα θύματά με κασέτες Θάνου.
Απαράδεκτη η Θάνου, τα είχα πεί.
Δεν δικαιολογούνται έτσι τα σημερινά κόλπα.
Οι συμψηφισμοί δεν μειώνουν φτώχεια.

Τις «βιβλιοθήκες» Θάνου τις είχε καταγγείλει ο Βγενόπουλος επί Τσίπρα.
Ο ίδιος είχε κοστίσει δισεκ. σε Κύπριους&Έλληνες.
Κάθαρση της υπόθεσης δεν επιχειρήθηκε από Μητσοτ.
Απλά οι καθυστερημένες κασέτες επιδιώκουν-μάταια-να καλυφθεί η σημερινή βρωμιά με αυτήν που προηγήθηκε..