Αρχική » Η δημοτική αστυνομία τα έβαλε με έναν… καστανά! «Μου πήραν το καρότσι με το οποίο ζούσα»
Ελλάδα Οικονομία

Η δημοτική αστυνομία τα έβαλε με έναν… καστανά! «Μου πήραν το καρότσι με το οποίο ζούσα»

kastanas

17-09-2021 • 19:43μμUPD: 17-09-2021 • 19:43μμ

Ξεκίνησε απεργία πείνας έξω από τη ΔΕΘ

Σε έναν κατατρεγμένο βιοπαλαιστή εξάντλησαν την αυστηρότητά τους άνδρες της δημοτικής αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη, με τον ίδιο να προχωράει σε απεργία πείνας.

Στο παρελθόν, οι αρχές είχαν επιβάλλει πρόστιμο 10.000 ευρώ στον 70χρονο που πουλούσε κάστανα χωρίς άδεια, με το θέμα να λαμβάνει μεγάλες διαστάσεις και πολιτικές αντιπαραθέσεις. Ενώ είχε ανακοινωθεί ότι το πρόστιμο θα διαγραφεί, αυτό όπως ισχυρίζεται ο 70χρονος δεν έγινε ποτέ, με αποτέλεσμα το χρέος του να έχει φτάσει σήμερα το ποσό των 106.000 ευρώ με τόκους και προσαυξήσεις.

Την Πέμπτη η δημοτική αστυνομία κατέσχεσε τελικά το καρότσι του το οποίο είχε αφήσει έξω από την αποθήκη στην οποία μένει επειδή ο άμοιρος καστανάς δεν έχει αποπληρώσει τα χρέος του. Πλέον μπορεί να πάρει πίσω το καρότσι του μόνο αν πληρώσει 800 ευρώ, ποσό το οποίο ο ίδιος δεν έχει, πόσο μάλλον τώρα που το εισόδημά του είναι μηδαμινό.

kastanasdeth65

Απεργία πείνας

Ο 70χρονος που πουλούσε κάστανα σε δρόμους της Θεσσαλονίκης, ξεκίνησε απεργία πείνας έξω από τη ΔΕΘ και ζητάει να του επιστραφεί το καρότσι του προκειμένου να βγάλει βγάλει τα προς το ζην. «Μου πήραν το καρότσι με το οποίο ζούσα» γράφει στο πανό