Αρχική » Η ευθύνη πλέον βαραίνει όλους μας στην Νέα Δημοκρατία για να μην την καταντήσει ο Μητσοτάκης ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ 4%.
Ελλάδα Πολιτική

Η ευθύνη πλέον βαραίνει όλους μας στην Νέα Δημοκρατία για να μην την καταντήσει ο Μητσοτάκης ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ 4%.

Άλλα του λένε και άλλα καταλαβαίνει ο Κούλης Μητσοτάκης… σκεφτείτε τι συμβαίνει σε όσα θέματα δεν γνωρίζουμε με τους παγκόσμιους συνομιλητές του λόγω της θέσης του….

Η επιλογή Αποστολάκη και η άρνηση του φέρνει στο φως της δημοσιότητας το πως ο Πρωθυπουργός αντιλαμβάνεται αυτά που του λένε οι συνομιλητές του.

Δεν έχει υπάρξει προηγούμενο γεγονός από αυτό που συνέβη σήμερα τόσο για την επιλογή Αποστολάκη όσο και την αμαύρωση του ανασχηματισμού.

Ο Πρωθυπουργός αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά ανεπαρκής τόσο για τις επιλογές του όσο και για την αντίληψη που διαθέτει για τα πολιτικά δρώμενα της χώρας.

Ο εκτροχιασμός της κυβέρνησης οφείλετε κατά κόρον στην ανομοιγένεια της αφού με τις επιλογές Μητσοτάκη έχει αποκοπεί πλήρως ο κεντρικός κορμός της κεντροδεξιάς παράταξης τόσο σε επίπεδο κυβέρνησης όσο και σε επίπεδο κυβερνητικών θέσεως στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Και όλα τα παραπάνω είναι αποτέλεσμα μιάς κλειστής παρέας που δεν ασπάστηκε ποτέ τις βασικές αρχές της Νέας Δημοκρατίας προερχόμενη από την αριστερά του χαβιαριού και της καλής ζωής μέσω του δημόσιου χρήματος.

Όλα τα παραπάνω συντείνουν είτε στην ανεπάρκεια του Πρωθυπουργού είτε στο μεγάλο χάσμα που τον χωρίζει από την κοινωνία.

Κάπως έτσι κατέληξε το ΠΑΣΟΚ στο 4%…

Οι υγιείς δυνάμεις της παράταξης ας επέμβουν όσο είναι ακόμη καιρός, διαφορετικά τα αποτελέσματα της συντριβής της από τους ίδιους τους δεξιούς ψηφοφόρους θα είναι ανεπανόρθωτα.

Η ευθύνη βαραίνει πλέον άλλους στην Νέα Δημοκρατία και όχι τον Μητσοτάκη που με τις πράξεις του αποδείχθηκε σήμερα με τον ανασχηματισμό για μία ακόμη φορά ανεύθυνος τόσο ως προς την κοινωνία όσο και προς την παράταξη της οποίας ηγείται τουλάχιστον ακόμα…

Η ευθύνη πλέον βαραίνει όλους μας στην Νέα Δημοκρατία για να μην την καταντήσει ο Μητσοτάκης ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ 4%