Αρχική » Η κατάντια των Ενόπλων Δυνάμεων: Το πρωί αξιωματικός και το βράδυ γκαρσόνι, παρκαδόρος κλπ.!
Ελλάδα Πολιτική

Η κατάντια των Ενόπλων Δυνάμεων: Το πρωί αξιωματικός και το βράδυ γκαρσόνι, παρκαδόρος κλπ.!

Τη δυνατότητα τα στελέχη των ΕΔ να μπορούν να κάνουν και δεύτερη δουλειά μετά το… κανονικό τους ωράριο ζητά βουλευτής της ΝΔ από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας!

Πρόκειται για ένα αίτημα το οποίο δεν έχει προηγούμενο στρα χρονικά και δείχνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο στα επίπεδα ένδειας που έχουν περιέλθει στα στελέχη των ΕΔ σε αυτές τις κρίσιμος ώρες για την πατρίδα την ώρα που η Τουρκία προετοιμάζει ¨»θερμό» επεισόδιο.

Να εξεταστεί η δυνατότητα διεύρυνσης των επαγγελμάτων που υπό προϋποθέσεις θα μπορούν να ασκήσουν τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων στις εκτός υπηρεσίας ώρες, προκειμένου να ενισχυθεί το εισόδημά τους, το οποίο μειώθηκε την τελευταία δεκαετία ζητά, μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Ο Θεσσαλός πολιτικός με Αναφορά του συνηγορεί στο αίτημα που διατυπώνει με επιστολή της η Ένωση Στρατιωτικών της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας (ΕΣΠΕΛ), της οποίας υπήρξε αποδέκτης. Στην επιστολή καταγράφεται η υπάρχουσα κατάσταση με τους περιορισμούς σχετικά με την επ’ αμοιβή συμπληρωματική εργασία για τους ενεργεία αξιωματικούς.