Αρχική » Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ο Γιώργος Παπανδρέου (βίντεο)
Video Ελλάδα Πολιτική

Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ο Γιώργος Παπανδρέου (βίντεο)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έρχεται ο Γιώργος γιατί χρειαζόμαστε μια… Νέα Αλλαγή!

Από το «Πνευματικό Ίδρυμα Γεωργίου Παπανδρέου» ανακοίνωσε ο Γιώργος Παπανδρέου την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, με σύνθημα «χρειαζόμαστε μια Νέα Αλλαγή», τονίζοντας ότι η παράταξη πρέπει να γίνει πρωταγωνιστής και πάλι των εξελίξεων.

«Χρειαζόμαστε μια Νέα Αλλαγή. Για τους πολίτες και τη χώρα. Για αυτό η Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη χρειάζεται να ξαναγίνει μεγάλη. Να συμπορευτεί με τις άλλες προοδευτικές δυνάμεις στην Ευρώπη και τον κόσμο, που επανέρχονται δυναμικά. Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την ηγεσία του Κινήματος.

Θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις για να ξαναγίνει η παράταξη μας μεγάλη και ισχυρή. Πρωταγωνιστής και πάλι των εξελίξεων. Καταλύτης για τη διαμόρφωση μιας προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης. Παράταξη ικανή να απαντήσει αποτελεσματικά στη συντήρηση.

Καλώ όλους τους δημοκράτες και προοδευτικούς πολίτες, να μετατρέψουμε αυτήν τη διαδικασία σε γιορτή Δημοκρατίας και συμμετοχής. Για την απόφασή μου αυτή έχω ενημερώσει την Πρόεδρο μας, Φώφη Γεννηματά και την αρμόδια επιτροπή».