Αρχική » Η καταστροφή και ο πόνος των απελπισμένων πυρόπληκτων προκαλούν γέλιο στον Πρωθυπουργό (video)
Ελλάδα Πολιτική

Η καταστροφή και ο πόνος των απελπισμένων πυρόπληκτων προκαλούν γέλιο στον Πρωθυπουργό (video)

Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε για μια ακόμη φορά επίδειξη αλαζονείας και ασέβειας.facebook sharing button 

Γελαστός, σαν να η συμβαίνει τίποτα και με ατάκες του τύπου «πετύχαμε τον στόχο μας…», «κανείς οικισμός δεν κάηκε ολοσχερώς», «έγινε κάποιο λάθος;», αλλά και με απόλυτα ειρωνικό ύφος, λοιδορώντας τους κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών λέγοντας ότι «σε κάθε φωτιά, οι κάτοικοι θέλουν ένα ελικόπτερο πάνω από το χωριό τους! Έτσι δεν είναι;», ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε για μια ακόμη φορά επίδειξη αλαζονείας και ασέβειας.

https://youtube.com/watch?v=BVJ66ztFgnE%3Ffeature%3Doembed

Βέβαια είπε και το αμίμητο ότι «αυτή η Πυροσβεστική κατάφερε και έλεγξε εν τη γενέσει τους τη συντριπτική πλειοψηφία των πυρκαγιών», ενώ κατηγόρησε το… φαινόμενο ότι «ξεπέρασε την προετοιμασία που είχαμε κάνει»!

Το πώς κάηκε τελικά η μισή Ελλάδα αφού ελέγχθηκε η «συντριπτική πλειοψηφία», παραμένει μυστήριο μάλλον για τον κ. Μητσοτάκη.

Διαβάστε ακόμα: Ο Μητσοτάκης αποποιείται κάθε ευθύνη και λέει με θράσος ότι όλα λειτούργησαν υποδειγματικά – «Κανένας οικισμός δεν κάηκε ολοσχερώς»

Περισσότερο ήθελε να «κάνει το κομμάτι του» από το βήμα της Βουλής, παρά να μπει σε μια ουσιαστική συζήτηση για τις ευθύνες και την από δω και πέρα οργάνωση της υπόθεσης της πυροπροστασίας, αλλά και της στήριξης των ανθρώπων που έχασαν τα πάντα.

Και το ότι χρησιμοποίησε τη λέξη «πετύχαμε», δείχνει ότι δεν έχει αίσθηση του τι έχει συμβεί.