Αρχική » Η μεγάλη ήττα της Ντόρας Μπακογιάννη…
Ελλάδα Πολιτική

Η μεγάλη ήττα της Ντόρας Μπακογιάννη…

ο κύριος Μάξιμος

Από εν δυνάμει πρωθυπουργός, χειροκροτητής…

Η Ντόρα Μπακογιάννη μπροστά-μπροστά στη Βουλή, σαν κοινός κλακαδόρος, έδινε το σύνθημα πότε να χειροκροτηθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης! Και όμως, είναι αλήθεια…

Το κατάντημα της πάλαι ποτέ «κραταιάς» πολιτικού και υποψήφιας προέδρου της Ν.Δ. Ντόρας Μπακογιάννη δεν έχει τέλος. Πραγματικός κατήφορος παρακμής.

Στα πρώτα έδρανα της Βουλής, έδινε και σήμερα το σύνθημα πότε θα χειροκροτηθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τους εντελώς «ανόρεχτους»Βουλευτές της Ν.Δ.

Άπλωνε φαρδιά-πλατιά τα χέρια η Ντόρα για ν΄ ακουστεί η έναρξη του χειροκροτήματος και κοίταζε μια μπροστά, για να δει αν τη βλέπει ο Κυριάκος και μια πίσω, για να διαπιστώσει ότι οι Βουλευτές την «ακολουθούσαν» στο χειροκρότημα.

Ποιος ξέρει τι άλλο θα κάνει η άλλοτε «υπερήφανη» Ντόρα για να εξασφαλίσει το βουλευτιλίκι και τη θέση του γιού της στη Δημαρχία της Αθήνας; Αφού το είδαμε και αυτό, όλα πλέον είναι πιθανά. Είπαμε, ο κατήφορος στην πολιτική δεν έχει τέλος.

Άλλωστε η «Αγία Οικογένεια» δεν ξέρει άλλη δουλειά από την Πολιτική. Όπως το είχε πει η Ντόρα στην τηλεόραση, «τι να γίνει είμαστε πολιτική οικογένεια!!». Με άλλες λέξεις άτομα χωρίς δουλειά και χωρίς άλλη κοινωνική διέξοδο που κάνουν τα πάντα –χωρίς δισταγμό- για να επιβιώσουν πολιτικά.

Δυστυχώς με αυτά τα καμώματα, έξω από την Πολιτική  καθένας ξέρει ότι δεν θα υπάρχει άνθρωπος να πει «καλημέρα» στην Ντόρα, εκτός φυσικά από την «Οικογένεια».

Υ.Γ. Εκείνη που «απολαμβάνει» περισσότερο την ήττα της Ντόρας είναι, φυσικά, η κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη. Ξέρει καλά, και το δείχνει με ιδιαίτερη ευχαρίστηση στην πράξη, ότι η εκδίκηση –για όσα της έκανε στο παρελθόν η Ντόρα- είναι «πιάτο» που τρώγεται κρύο, ως και «παγωμένο» στην «κατάψυξη» της περιφρόνησης και τελικά του ανομολόγητου οίκτου…