Αρχική » Η μικρή Δάφνη είναι συμπαθέστατη σε εμάς όπως άλλωστε όλα τα παιδιά του κόσμου….
Ελλάδα Πολιτική

Η μικρή Δάφνη είναι συμπαθέστατη σε εμάς όπως άλλωστε όλα τα παιδιά του κόσμου….

Επειδή γράφτηκαν πολλά κάτι που δεν κάναμε εμείς όσα και να γράφουμε καθημερινά για τα θαύματα του ανεκδιήγητου Κυριάκου Μητσοτάκη τα παιδιά δεν μας φταίνε σε τίποτα για τις αποφάσεις των γονέων τους.

Μάλλον πόσο όταν οι γονείς τους καθορίζουν με τις αποφάσεις τους το μέλλον όλων των παιδιών της κοινωνίας μας.

Εάν δεν είναι σε θέση ένας Πρωθυπουργός να προστατέψει τα παιδιά του δεν έχει καμία ευθύνη η κοινωνία για τα πεπραγμένα του.

Όσα είδαν το φως της δημοσιότητας ,γράφτηκαν γιατί ο Μητσοτάκης προκλητικά σε χρόνο ανεπίτρεπτο έπραξε δημόσια τα όσα έπραξε λες και δεν υπήρχαν άλλοι τρόποι να το πράξει δίχως να ερεθίσει τη κοινωνία τη συγκεκριμένη στιγμή.

Η στάση του Μητσοτάκη στο συγκεκριμένο θέμα απέδειξε περίτρανα ότι ζει σε άλλη σφαίρα , ζει εκτός κοινωνίας και το δείχνει με τις πράξεις του.

Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι ζει στην πραγματικότητα και σε πραγματικό χρόνο όπως όλοι μας και έκανε αυτό που είδε ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία την ημέρα ανακοινώσεως των αποτελεσμάτων των πανελληνίων εξετάσεων, γιατί εάν ζει την πραγματικότητα και το έπραξε τότε πάμε άλλου, τότε δηλώνει περίτρανα ο ίδιος ότι έχουμε Πρωθυπουργό που γράφει την κοινωνία στα παλαιότερα των υποδημάτων του.( χρησιμοποιούμε επιεική όρο βεβαίως βεβαίως)

Η μικρή Δάφνη είναι συμπαθέστατη σε εμάς όπως άλλωστε όλα τα παιδιά του κόσμου και δεν πρέπει να τα ταυτίζουμε με την συμπεριφορά των γονέων τους , ειδικά όταν οι γονείς τους με τις συμπεριφορές τους δηλώνουν απερίφραστα στην κοινωνία ότι έχουν τον τελευταίο όροφο του εγκεφάλου τους ακατοίκητο.

Καλή επιτυχία Δάφνη και ευχόμαστε η Δάφνη να είναι εκείνη που ίσως στο μέλλον να κάνει τη διαφορά ως προς τον τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς του Μητσοτακείκου απέναντι στην κοινωνία….

Α.Ι