Αρχική » Η ΝΔ κατέθεσε υπόμνημα κατά της συμμετοχής του κόμματος Κασιδιάρη στις εκλογές
Ελλάδα Πολιτική

Η ΝΔ κατέθεσε υπόμνημα κατά της συμμετοχής του κόμματος Κασιδιάρη στις εκλογές

Συνοδεύεται από υλικό τεκμηρίωσης 300 σελίδων και δύο ηλεκτρονικούς δίσκους μεγάλης χωρητικότητας με οπτικοακουστικό υλικό

Μετά το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία κατέθεσε σήμερα Σάββατο 29 Απριλίου υπόμνημα ενώπιον του Α1 τμήματος του Αρείου Πάγου, κατά της ανακήρυξης του «Εθνικού Κόμματος – Ελληνες» του Ηλία Κασιδιάρη στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος «το υπόμνημα συνοδεύεται από υλικό τεκμηρίωσης 300 σελίδων και δύο ηλεκτρονικούς δίσκους μεγάλης χωρητικότητας με οπτικοακουστικό υλικό που αποδυκνυουν τη δράση του Ηλία Κασιδιάρη ως πραγματικού αρχηγού του κόμματος το οποίο προσπαθεί να συμμετάσχει στις ερχόμενες εθνικές εκλογές».  

«Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με αίσθημα ευθύνης, είχε την πρωτοβουλία για την κατάθεση στη Βουλή των διατάξεων που εμποδίζουν εγκληματικές οργανώσεις να μπουν στη Βουλή με τον μανδύα πολιτικού κόμματος. Αποτελεί χρέος κάθε δημοκρατικού πολιτικού σχηματισμού και κάθε πολίτη να προστατεύει την δημοκρατία από τους εχθρούς της. Σε αυτό τον διαρκή αγώνα θα παραμείνουμε στην πρώτη γραμμή», σημειώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Η ΝΔ κατέθεσε υπόμνημα κατά της συμμετοχής του κόμματος Κασιδιάρη στις εκλογές (newsbreak.gr)

Διαβάστε επίσης: Yπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ κατά της συμμετοχής του κόμματος Κασιδιάρη στις εκλογές