Αρχική » Η Όλγα Κεφαλογιάννη θα παρεμβαίνει για τη στήριξη των αρχών της παράταξης του Καραμανλή
Ελλάδα Πολιτική

Η Όλγα Κεφαλογιάννη θα παρεμβαίνει για τη στήριξη των αρχών της παράταξης του Καραμανλή


Την τακτική που θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα η Όλγα Κεφαλογιάννη καταδεικνύει η «δεύτερη βολή» που εξαπέλυσε μέσα σε λίγες ημέρες με αφορμή το διορισμό της Μαριάνθης Παγουτέλη στη θέση της αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου κατόπιν εισήγησης του υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα.

Η πρώην υπουργός δεν πρόκειται να βγει στο αντάρτικο, κάνοντας αντιπολίτευση στην κυβέρνηση. Ταυτόχρονα, όμως, δεν πρόκειται και να σιωπήσει, σε πράξεις και παραλείψεις που είναι αντίθετες ή και προσβάλλουν τις αρχές της παράταξης που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Όπως πχ να προαχθεί σε αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου μια δικαστικός που είχε μειοψηφίσει στο δικαστήριο πρώτου βαθμού υπέρ της αθώωσης του Κωνσταντίνου Πλεύρη για το αντισημιτικό βιβλίο του «Εβραίοι, όλη η αλήθεια». Στο σκεπτικό, μάλιστα που συνέταξε, δικαιολογούσε ουσιαστικά τις απόψεις του συγγραφέα στο θέμα!

Η Όλγα Κεφαλογιάννη, μάλιστα, περίμενε να αντιδράσει μετά την έκδοση της σχετικής ανακοίνωσης του Κεντρικού Ισραηλινού Συμβουλίου για το θέμα, ώστε να μη δώσει σε κανέναν το δικαίωμα να την κατηγορήσει για εσωκομματική αντιπολίτευση

«Είμαι βουλευτής, είμαι στέλεχος της ΝΔ και συνεπώς είμαι θεματοφύλακας των αρχών και των αξιών της παράταξής μου. Συνεπώς σε ότι τις θίγει θα διαφοροποιούμαι, χωρίς να κάνω κακό στο κόμμα μου» συνηθίζει να λέει η Όλγα Κεφαλογιάννη σε συνομιλητές της.