Αρχική » Θέμα παραίτησης Μητσοτάκη θέτει ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας!
Video Ελλάδα Πολιτική

Θέμα παραίτησης Μητσοτάκη θέτει ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας!

«Έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα κάποιος να αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για να οδηγεί σε κάποιο τέλος τις ενοχλητικές συζητήσεις» δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Ηλείας


Το σκάνδαλο των υποκλοπών επαναφέρει στο προσκήνιο ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τζαβάρας, θέτοντας ευθέως θέμα παραίτησης Μητσοτάκη ως βασικού υπευθύνου.

Ο «γαλάζιος» βουλευτής, ο οποίος είχε διαφοροποιηθεί ανοιχτά με τη «γραμμή» του Μαξίμου για την πολύκροτη υπόθεση, με αποτέλεσμα να τον «παραιτήσουν» από μέλος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Νέας Δημοκρατίας, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Casus Belli», στο Attica TV, όπου και δέχτηκε την εξής ερώτηση: «Λέγαμε πριν ότι, όποιος αναλαμβάνει την αντικειμενική πολιτική ευθύνη και μιλούσαμε για το θέμα των υποκλοπών, που δεν έγινε, θα έπρεπε να συνοδεύεται με παραίτηση. Είναι λάθος; Είναι σωστό;».

Και ο βουλευτής Ηλείας είπε αυτό για το οποίο οι πάντες συμφωνούν, αλλά κανένα (άλλο) στέλεχος της ΝΔ δεν έχει τολμήσει -για ευνόητους λόγους- να παραδεχτεί: «Συνήθως η ανάληψη της πολιτικής ευθύνης εκεί οδηγεί. Στην παραίτηση. Τώρα, από εκεί και πέρα, έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα κάποιος να αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη, για να οδηγεί σε κάποιο τέλος ενοχλητικές συζητήσεις. Είναι κι αυτό μια στάση που νοιώθετε. Καλό, όμως, είναι να υπάρχει στην πολιτική περισσότερη ειλικρίνεια και ευθύτητα…».

Είμαστε, πλέον, βέβαιοι, πως η εν λόγω δήλωση του Κώστα Τζαβάρα, αναμένεται να προκαλέσει νέες αναταράξεις, τόσο στο Μαξίμου, όσο και στην Πειραιώς.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα: