Αρχική » «Θα δείτε τα ψηφοδέλτια και θα τρίβετε τα μάτια σας»!
Πολιτική

«Θα δείτε τα ψηφοδέλτια και θα τρίβετε τα μάτια σας»!

Δεν έχει προηγούμενο η γκρίνια στην γαλάζια κοινοβουλευτική ομάδα, ειδικά μετά την ανακοίνωση του Χρήστου Στυλιανίδη, ο οποίος θα αναλάβει το χαρτοφυλάκιο της πολιτικής προστασίας η οποία μετονομάζεται μάλιστα σε «κλιματική κρίση».
Το γεγονός αυτό από μόνο του έχει προκαλέσει πικρόχολα σχόλια. Έμπειρα στελέχη της κοινοβουλευτικής ομάδας, θεωρούν ότι το υπουργείο μετονομάστηκε σε «υπουργείο κρίσης», ώστε να δικαιολογήσει έναν πακτωλό χρημάτων τα οποία θα διατίθενται και θα ξοδεύονται χωρίς τις προβλέψεις και τις πρόνοιες του δημόσιου ελέγχου. Κοινώς, προβλέπουν ότι θα γίνει «πανηγύρι».

Αλλά και το πρόσωπο του Χρήστου Στυλιανίδη έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις. Μιλάμε για έναν υμνητή του Κώστα Σημίτη, με σκοτεινό παρελθόν. Ειδικά το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «δημοκρατία» σήμερα, που αποκαλύπτει τα «αργύρια» που είχε πάρει ο κύριος Στυλιανίδης για να προωθήσει το σχέδιο Ανάν, το οποίο αντιπάλεψαν ο Κώστας Καραμανλής και ο αείμνηστος Τάσσος Παπαδόπουλος, έχει κάνει τεράστια αίσθηση.

Όπως και η διάχυτη πλέον εντύπωση ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν υπολογίζει καθόλου τους βουλευτές του, θεωρώντας ότι έχει να κάνει με «ανίκανους να αναλάβουν σημαντικά καθήκοντα».

Είναι τέτοια η οργή μεταξύ των γαλάζιων βουλευτών, που γαλάζιος βουλευτής μου επεσήμανε ότι «στις επόμενες εκλογές ο κόσμος θα βλέπει τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας και θα τρίβει τα μάτια του»!

Τόσο από αυτούς που δεν θα δεχθούν να είναι υποψήφιοι, όσο και από αυτούς που θα καρατομηθούν βίαια από το περιβάλλον του Κυριάκο Μητσοτάκη.

https://www.newsbreak.gr/

Video

Κινέζοι ανέγειραν 10όροφη πολυκατοικία σε 29 ώρες, με πλήρως επιπλωμένα διαμερίσματα