Αρχική » «Θα φέρω στοιχεία»! – Προειδοποίηση σε Οικονόμου ο οποίος… αμφισβητεί τις υποκλοπές!
Διεθνή Ελλάδα Πολιτική

«Θα φέρω στοιχεία»! – Προειδοποίηση σε Οικονόμου ο οποίος… αμφισβητεί τις υποκλοπές!

Χτυπάνε «καμπάνες» από την Άρτεμις Σίφορντ

Η Ελληνοαμερικανίδα ειδικός κυβερνοασφάλειας Άρτεμις Σίφορντ, η οποία όπως αποκάλυψαν πρόσφατα οι New York Times είχε πέσει θύμα πολυετούς παρακολούθησης από την ΕΥΠ και παράλληλα, από το παράνομο λογισμικό Predator, με μια λιτή ανάρτησή της, βάζει… φωτιές στο πολιτικό σκηνικό και προειδοποιεί τον Γιάννη Οικονόμου ότι θα φέρει τα στοιχεία που διαθέτει για τη σχέση του κράτους με τις υποκλοπές.

Ο πρώην-πλέον- κυβερνητικός εκπρόσωπος σε μια εμφάνιση μνημείο-γελοιότητας και ψεύδους, σχολίασε ότι… αμφισβητεί τα πάντα, ακόμα και τις υποκλοπές, ενώ δεν ήθελε να ακούσει κουβέντα για την ευθύνη της Κυβέρνησης που εκπροσωπεί, παρότι η ΕΥΠ υπάγεται απευθείας στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Παρά τις συνεχείς αποκαλύψεις του τελευταίου διαστήματος για την εμπλοκή του Μαξίμου σε δεκάδες παρακολουθήσεις.

«Ευχαρίστως να κάνουμε μία δημόσια συζήτηση κύριε @joikonomou για το αν το κράτος είχε σχέση με τις υποκλοπές. Εγώ θα φέρω τα στοιχεία που διαθέτω και μοναδική μου παράκληση, να μιλήσουμε με επιχειρήματα και όχι με υπεκφυγές», έγραψε πολύ ξεκάθαρα η Άρτεμις Σίφορντ, παραθέτοντας το σχετικό απόσπασμα από την εμφάνιση του κ.Οικονόμου.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με το σχετικό αμερικανικό δημοσίευμα, η Σίφορντ είχε τεθεί υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ από τον Αύγουστο του 2021 (έναν μήνα πριν είχε μολυνθεί το κινητό της με το Predator) και για αρκετούς μήνες μέχρι το 2022!