Αρχική » Και διηγώντας τα να κλαις…Δημοσίευμα «καρφώνει» την κυβερνητική πολιτική: «Γαλάζιος βουλευτής μοίραζε χαρτονομίσματα των 50 ευρώ σε πασχαλινές κάρτες»!
Ελλάδα Πολιτική

Και διηγώντας τα να κλαις…Δημοσίευμα «καρφώνει» την κυβερνητική πολιτική: «Γαλάζιος βουλευτής μοίραζε χαρτονομίσματα των 50 ευρώ σε πασχαλινές κάρτες»!


Σε προεκλογικό ρυθμό κινήθηκαν κατά το Πάσχα οι γαλάζιοι βουλευτές με φόντο την ακρίβεια

Σε προεκλογικό ρυθμό κινήθηκαν κατά το Πάσχα οι γαλάζιοι βουλευτές καθώς επιδόθηκαν σε αγώνα δρόμου προκειμένου να καθησυχάσουν τους ψηφοφόρους τους που πλήττονται από την ακρίβεια και τα τεχνάσματα ήταν πολλά.

Μια 4χρονη μικρή νεράιδα εύχεται να γίνει η Barbie γοργόνα


Το κύμα ακρίβειας που σαρώνει τα νοικοκυριά έχει προκαλέσει «ρωγμές» στο αφήγημα της κυβέρνησης περί «ευημερίας» και οι αντιδράσεις εντείνονται και στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας.

Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, που βρέθηκαν στις εκλογικές τους περιφέρειες τις ημέρες του Πάσχα, με διάφορα τεχνάσματα προσπάθησαν να απορροφήσουν τη δυσαρέσκεια των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με το in.gr, νεοδημοκράτης βουλευτής με συχνή παρουσία στο Κοινοβούλιο μοίρασε στους ψηφοφόρους του πασχαλινές κάρτες με μπλε αβγά. Όμως μαζί με τις κάρτες έβαλε και χρήματα, χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, από 150 έως 300 ευρώ σε δεκάδες οικογένειες τις οποίες εντόπισαν στην περιφέρειά του οι συνεργάτες του. Μάλιστα κατά το δημοσίευμα ο γαλάζιος βουλευτής ξόδεψε περί τα 8.000ευρώ.


Μέσα σε αυτό το δύσκολο πολιτικά σκηνικό για τους βουλευτές της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη κάποιοι «αναγκάσθηκαν» να πληρώσουν ακόμη και τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος και αερίου, σε εκκλησίες και σε μοναστήρια,

pronews.gr

Ετικέτες