Αρχική » Και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου δείχνει την έξοδο στον Καραμανλή-Αφού μας έβριζε από το 2004 έως το 2009 και τον μαζέψατε ως βουλευτή ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ…!!!
Ελλάδα Πολιτική

Και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου δείχνει την έξοδο στον Καραμανλή-Αφού μας έβριζε από το 2004 έως το 2009 και τον μαζέψατε ως βουλευτή ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ…!!!

Ο Μπάμπης Παπαδημήτριου απάντησε στην ερώτηση για το αν πρέπει ή όχι να είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές ο Κώστας Αχ. Καραμανλής.

 

Μετά τον Θοδωρή Ρουσόπουλο και τον Γιώργο Κουμουτσάκο, οι οποίοι «άδειασαν» ηχηρά τον Κώστα Αχ. Καραμανλή σε ό,τι αφορά στην υποψηφιότητά του στις προσεχείς εκλογές, άλλος ένας βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας παίρνει αποστάσεις.

Ο λόγος για τον Μπάμπη Παπαδημητρίου.

«Νομίζω ότι για τον ίδιο πρώτα από όλα θα είναι καλύτερο, θα είναι πιο ήσυχος με τη συνείδησή του. Νομίζω και τον καταλαβαίνω ότι πρέπει να είναι χώμα αν δεν μπορεί να πάρει την απόφαση, πρέπει να τον βοηθήσει ο πρωθυπουργός», είπε ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του εμφάνισης στο Attica ΤV και στην εκπομπή «Χωρίς Μακιγιάζ».