Αρχική » Καρπαζοεισπράκτορας….
Διεθνή Ελλάδα Οικονομία Πολιτική

Καρπαζοεισπράκτορας….

Τρία χρόνια ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας προσπαθεί να μας πείσει για τις πρωτοβουλίες του οι οποίες σε όλους τους τομείς τόσο της εσωτερικής όσο και της εξωτερικής πολιτικής αποτυγχάνουν παταγωδώς.

Αμέτρητες οι επιτυχίες του σε όλες τις συνόδους κορυφής μέχρι σήμερα ,στο μεταναστευτικό, στην ακρίβεια ,στην ενέργεια ,στην ανεργία, στην υπογεννητικότητα, στην εξωτερική πολιτική .

Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις με τις επιτυχίες που μόνο ο ίδιος και οι συνεργάτες του πιστεύουν ότι έχουν επιτύχει .

Οι πολίτες τραβούν τον σταυρό του μαρτυρίου από τον σωτήρα του Έθνους Μητσοτάκη όπως τον παρουσιάζουν τα μπουκωμένα από τις κρατικές επιχορηγήσεις μέσα ενημέρωσης .

Οι πολίτες σε απόγνωση παρακολουθούν την εικονική πραγματικότητα του Μητσοτάκη και της κυβέρνησης του έχοντας ξεκάθαρο πλέον ότι η χώρα διαθέτει τον τέλειο Καρπαζοεισπράκτορα των Βρυξελών.

Τα αποτελέσματα θα τα εισπράξει όταν θα έρθει η ώρα της κάλπης γιατί οι δεξιοί τιμωρούν με τον τρόπο τους την κατάλληλη στιγμή και το φόβητρο του κινδύνου ότι θα μας κυβερνήσουν οι αριστεροί έχει καταπέσει εκλογικά το 2015 .

Ο κεντροδεξιός ψηφοφόρος τιμωρεί και εάν αποφασίσει να πάει στην κάλπη στις επόμενες εκλογές θα πάει μόνο για να τους τιμωρήσει αφού είναι ορατό πλέον και σε όλους τους πολίτες ότι η χώρα δεν διαθέτει Πρωθυπουργό αλλά Καρπαζοεισπράκτορα συμφερόντων εις βάρος των πολιτών….