Αρχική » Κεραυνοί του Νικήτα Κακλαμάνη κατά του μεγάρου Μαξίμου! Μέτωπο του αντιπροέδρου της Βουλής κατά του «συστήματος Σημίτη»
Ελλάδα Πολιτική

Κεραυνοί του Νικήτα Κακλαμάνη κατά του μεγάρου Μαξίμου! Μέτωπο του αντιπροέδρου της Βουλής κατά του «συστήματος Σημίτη»

 Μία καταιγιστική συνέντευξη του αντιπροέδρου της Βουλής και ιστορικού στέλεχος της παράταξης, Νικήτα Κακλαμάνη, στο περιοδικό Επίκαιρα που κυκλοφορεί, έρχεται να δημιουργήσει αναταράξεις στο πολιτικό σύστημα μέσα στον καύσωνα!

5823D445 4D17 47E1 B36B C6BCF3CDC0AC

Ο έμπειρος πολιτικός αποφασίζει με την συνέντευξή του στο περιοδικό να επιτεθεί στο λεγόμενο σύστημα Σημίτη, αλλά και την εμμονή του μεγάρου Μαξίμου να χρησιμοποιεί ουρανοκατέβατους εκσυγχρονιστές στην κυβερνητική δομή.

Η ευθεία αναφορά του μάλιστα ότι άνθρωποι του Σημίτη έχουν κατακλύσει το Μαξίμου, συνιστά ευθεία αμφισβήτηση των επιλογών του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος δεν κρύβει την εκτίμηση του για τον πρώην πρωθυπουργό, που όμως αποτελεί κόκκινο πανί για τους ψηφοφόρους της Ν.Δ.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης στηλιτεύει επίσης το γεγονός ότι αυτοί οι ουρανοκατέβατοι εκσυγχρονιστές, έχουν το θράσος να κουνάνε και το δάχτυλο στον κόσμο της Ν.Δ.

Είναι μία συνέντευξη – βόμβα, που σίγουρα θα συζητηθεί.

Video

Κινέζοι ανέγειραν 10όροφη πολυκατοικία σε 29 ώρες, με πλήρως επιπλωμένα διαμερίσματα