Αρχική » Κεφαλογιάννη κατά Κ.Μητσοτάκη: Δεν μπορεί να ισχύει το απόρρητο» «Αδιανόητο να παρακολουθείται ο οποιοσδήποτε, πόσο μάλλον πολιτικά πρόσωπα»
Διεθνή Ελλάδα Πολιτική

Κεφαλογιάννη κατά Κ.Μητσοτάκη: Δεν μπορεί να ισχύει το απόρρητο» «Αδιανόητο να παρακολουθείται ο οποιοσδήποτε, πόσο μάλλον πολιτικά πρόσωπα»


Η βουλευτής της ΝΔ, Όλγα Κεφαλογιάννη, λέει το αυτονόητο, όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι πλήγμα κατά της δημοκρατίας.


Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Το ζήτημα της παρακολούθησης είναι ένα πλήγμα για τη δημοκρατία και πρέπει να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση» (σ.σ. λέγοντας πάντως ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ο πρώτος που το είπε) και συμπλήρωσε χαρακτηριστικά: «Το απόρρητο δεν μπορεί να υπάρχει και να ισχύει εδώ».

Η βουλευτής της ΝΔ δήλωσε ότι είναι «αδιανόητο να παρακολουθείται ο οποιοσδήποτε, πόσο μάλλον πολιτικά πρόσωπα».

«Είναι ανατριχιαστικό να σκεφτεί κανείς ότι μπορεί κάποιος χρησιμοποιώντας κακόβουλα λογισμικά να μπορεί να παρακολουθεί όλες σου τις συνομιλίες, τις κινήσεις, τις σκέψεις, τις φωτογραφίες», σχολίασε ακόμα η βουλευτής της ΝΔ, η οποία να θυμίσουμε ότι είναι μέλος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας.

«Πρέπει να έχουμε τις δικλείδες εκείνες που θα εξασφαλίσουμε το απόρρητο των επικοινωνιών και πως δεν μπορεί να είναι κανείς εκτός ελέγχου», είπε ακόμα η κ.Κεφαλογιάννη, αναφερόμενη στην κατάθεση του διοικητή της ΕΥΠ.