Αρχική » Κοντά σε νέα ήττα η Αυστραλία: Μέχρι το βράδυ αφήνουν εκ νέου ελεύθερο τον Ν.Τζόκοβιτς και αγωνίζεται κανονικά (upd)
Διεθνή

Κοντά σε νέα ήττα η Αυστραλία: Μέχρι το βράδυ αφήνουν εκ νέου ελεύθερο τον Ν.Τζόκοβιτς και αγωνίζεται κανονικά (upd)

Νέες πληροφορίες από Αυστραλία: Κάνει πίσω η κυβέρνηση και δεν θα απελάσει τον Ν.Τζόκοβιτς

(Ανανέωση – Αρχικό κείμενο 10:24) Μια τεράστια ήττα φαίνεται πως έχει υποστεί η Αυστραλία, καθώς σύμφωνα με τους Αυστραλούς δημοσιογράφους ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα είναι σύντομα εκ νέου ελεύθερος! 

Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες ο Σέρβος τενίστας μετά τη νίκη του στο δικαστήριο, για τη βίζα με την οποία ταξίδεψε στην Αυστραλία, συνελήφθη από τις αρχές της Αυστραλίας. 

Σκοπός τους φέρεται να ήταν να τον απελάσουν από τη χώρα. Τις πληροφορίες τις επιβεβαίωσε και ο πατέρας του Σέρβου τενίστα, αλλά και ο αδελφός του. 

Παρότι δικαιώθηκε στην υπόθεση της βίζας του και όλα έδειχναν τη συμμετοχή του στο Australian Open, από τη χώρα προέκυπτε ότι ο υπουργός Μετανάστευσης είχε το δικαίωμα να προβεί σε προσωπική ενέργεια για την απέλασή του, κάτι που πιθανότατα συνέβη. 

Παρόλα αυτά μετά την κατακραυγή η Αυστραλία φαίνεται να… έκανε όπισθεν ολοταχώς και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της εφημερίδας «Age» από την Αυστραλία, Άντονι Γκάλουεϊ, ο Σέρβος δεν θα απελαθεί, ενώ ο συνάδελφός του Πολ Σακάλ δήλωσε ότι ο Νόλε θα είναι σύντομα ελεύθερος.

Σύμφωνα με τον Αυστραλό δημοσιογράφο Πολ Σακάλ δεν έχει συλληφθεί, καθώς ακόμη εξετάζεται η περίπτωση της προσωπικής απόφασης του υπουργού για την εκ νέου ακύρωση της βίζας του. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο υπουργός Μετανάστευσης Άλεξ Χοκ θα αποφασίσει το βράδυ πως ο Νο1 στον κόσμο θα είναι ελεύθερος να αγωνιστεί στο Australian Open.