Αρχική » Κουίζ για δυνατούς λύτες
Video

Κουίζ για δυνατούς λύτες

Το μυστήριο με την δημοφιλία της Κατερίνας Σακελλαροπούλουfacebook sharing button

Τους τελευταίους μήνες συμβαίνει κάτι εξαιρετικά περίεργο αλλά και πρωτοφανές, τουλάχιστον τις τελευταίες δεκαετίες. Από την δημοσιοποίηση των δημοσκοπήσεων εταιρειών στα ΜΜΕ, απουσιάζει πλήρως το στοιχείο δημοφιλίας της προέδρου της Δημοκρατίας!

Εταιρίες όπως η MRB διεξάγουν αναλυτική έρευνα για την δημοφιλία των πολιτικών προσώπων αλλά και των προσώπων που εκπροσωπούν θεσμούς. Ενώ λοιπόν δημοσιεύεται όλο το εύρος της έρευνας της συγκεκριμένης εταιρείας, ακόμα και για τον κάθε υπουργό ξεχωριστά, απουσιάζει πλήρως η αναφορά στα ευρήματα για την πρόεδρο της Δημοκρατίας! Γεγονός που επαναλαμβάνουμε, δεν έχει ξαναγίνει, καθώς για όλους τους προκατόχους της υπήρχε πάντα δημοσιοποίηση των συγκεκριμένων ευρημάτων που τους αφορούσαν.

Ακόμα και όταν ο Κάρολος Παπούλιας κατέγραφε ιστορικά χαμηλά, τα ΜΜΕ δημοσίευαν κανονικά τα στοιχεία χωρίς να τα λογοκρίνουν. Το ίδιο φυσικά γινόταν και με τον Προκόπη Παυλόπουλο που πήρε τον θεσμό με μόλις 35% θετικές γνώμες και τον απογείωσε στο 65%.

Γιατί λοιπόν δεν δημοσιεύονται τα τρέχοντα στοιχεία που αφορούν την πρόεδρο της Δημοκρατίας, εδώ και μήνες; Διότι όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η εταιρεία μετράει και κοινοποιεί κανονικά τα στοιχεία που την αφορούν, στα μέσα που είναι συνδρομητές της. Αυτά όμως απλώς εξαφανίζουν το συγκεκριμένο μέγεθος. Γιατί;

newsbreak.gr