Αρχική » Κράτος – φέουδο Μητσοτάκη!
Πολιτική

Κράτος – φέουδο Μητσοτάκη!

Σεισμός από τον αριθμό αλλά και τα καθήκοντα των μετακλητών που παραπέμπουν σε αυλή του μεσαίωνα!Με μία έρευνα – σοκ η κυριακάτικη Δημοκρατία αποκαλύπτει τι ακριβώς συμβαίνει στην δημόσια διοίκηση τα τελευταία δύο χρόνια. Απίστευτα γεγονότα από μία κυβέρνηση που ως αντιπολίτευση κατακεραύνωνε τον θεσμό των μετακλητών και το κράτος – τέρας που λειτουργεί εις βάρος της κοινωνίας και της ελεύθερης οικονομίας.

Ως κυβέρνηση λοιπόν, ο Μητσοτάκης και οι συνεργάτες του όχι μόνο έκαναν τα αντίθετα από αυτά που υπόσχονταν προεκλογικά, αλλά έχουν δημιουργήσει στην κυριολεξία ένα παράλληλο κράτος που λειτουργεί με χειρότερες παθογένειες από αυτές που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, καθώς οι προσλήψεις που έχουν γίνει δεν υπόκεινται σε καμιά διαδικασία αξιολόγησης και γίνονται αποκλειστικά με κριτήρια Μητσοτάκη!

Πλήθος διορισμών από το παράθυρο, με μηδενικά κριτήρια και απίστευτα βιογραφικά! Σαν τον αστυνομικό που είχε από ταχθεί με βαρύτατες κατηγορίες από το σώμα και τον συναντήσαμε ουρανοκατέβατο σύμβουλο υπουργού!Διαβάστε αύριο στην κυριακάτικη Δημοκρατία την αναλυτική έρευνα που θα σας κάνει να φρίξετε.