Αρχική » Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ανάρτηση του για την αδικοχαμένη Εμμανουέλα που προκάλεσε την οργή των χρηστών
Ελλάδα Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ανάρτηση του για την αδικοχαμένη Εμμανουέλα που προκάλεσε την οργή των χρηστών

Δείτε την ανάρτηση του πρωθυπουργού

Με ανάρτηση του στο Facebook ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε την απόφαση της οικογένειας της 21χρονης Εμμανουέλας να δωρίσουν τα όργανα της κόρης τους, μετά τον θάνατο της από τροχαίο στην Θεσσαλονίκη.

Θυμίζουμε ότι η αδικοχαμένη φοιτήτρια κτηνιατρικής παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε αιμόφυρτη και σοβαρά χτυπημένη από έναν 26χρονο Αλβανό, ο οποίος είναι σεσημασμένος και βρίσκεται παράνομα στη χώρα μας.

Βέβαια ο πρωθυπουργός δεν έκανε καμία αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα και αυτό προκάλεσε την οργή των χρηστών.

Η ανάρτηση:

«Η δύναμη και το μεγαλείο ψυχής κάποιων οικογενειών μετατρέπονται σε συνέχεια ζωής και υγείας για συνανθρώπους μας που υποφέρουν. Αλλά και πηγή ελπίδας για όλους μας. Στα πρόσωπα των γονέων της άτυχης Εμμανουέλας ας τιμήσουμε, λοιπόν, εκείνους τους συγγενείς που, παρά την οδύνη τους, με γενναιότητα αποφασίζουν να δωρίσουν τα όργανα αγαπημένων προσώπων που χάθηκαν. Είτε απ’ τη Θεσσαλονίκη είτε από οποιαδήποτε γωνιά της Ελλάδας, η λάμψη της αλληλεγγύης τους ταξιδεύει παντού. Τους ευχαριστούμε για το παράδειγμά τους».

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fkyriakosmitsotakis%2Fposts%2F713251723491275&show_text=true&width=500

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ανάρτηση του για την αδικοχαμένη Εμμανουέλα που προκάλεσε την οργή των χρηστών – Pronews.gr

Ετικέτες