Αρχική » Κυριάκο καλά το πας (λίγο ακόμη και θα ξεπεράσεις τον… άθλο του ’12) Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ευφυΐα για να αντιληφθεί κανείς γιατί ο Μητσοτάκης επιλέγει να πετάει πάλι το μπαλάκι των ευθυνών στους πολίτες.
Πολιτική

Κυριάκο καλά το πας (λίγο ακόμη και θα ξεπεράσεις τον… άθλο του ’12) Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ευφυΐα για να αντιληφθεί κανείς γιατί ο Μητσοτάκης επιλέγει να πετάει πάλι το μπαλάκι των ευθυνών στους πολίτες.

Άλλωστε το ομολογούν πλέον ευθέως οι υπουργοί του.

Για να τους χρεώσει το επόμενο lockdown που θα σημάνει και την ολοκληρωτική καταστροφή της οικονομίας.

Αυτό είπε επί της ουσίας ο Άδωνις Γεωργιάδης.

… Αν δεν εμβολιαστείτε άπαντες, εσείς θα φταίτε που θα επανέλθουμε σε καθεστώς καραντίνας και δεν θα έχουμε λεφτά να σας μοιράσουμε γιατί τέλειωσαν.

Ήτοι, με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια.

Και δημιουργούνται οι απαραίτητες τύψεις στους πολίτες ότι λόγω της άρνησής τους να εμβολιαστούν η Ελλάδα θα καταστρέφει και επιτυγχάνεται το αιτιολογημένο φόρτωμα του λογαριασμού της κορονοκρίσης στις πλάτες τους.

Το ζήτημα όμως είναι ότι οι πολίτες με τους εκβιασμούς, πόσο μάλλον με τις δωροδοκίες και τον ρατσιστικό διαχωρισμό, δεν… τσιμπάνε, με αποτέλεσμα να ελλοχεύει ο κίνδυνος να οργιστούν και να γυρίσει μπούμεραγκ στους εμπνευστές του αυτό το ιδιότυπο blame game.

Όπου σε συνδυασμό με το… θεάρεστο έργο των… αρίστων και σε άλλους μείζονες τομείς (π.χ. εθνικά, μεταναστευτικό), να δημιουργηθεί ένα εκρηκτικό σκηνικό, το οποίο αν σκάσει κάλλιστα θα μπορούσε να ξεπεραστεί ο… άθλος της ΝΔ το ΄12.

Λίγη ακόμη… μητσοτακική αθλιότητα και το… μπαμ θα καταστεί αναπόφευκτο.

https://www.antinews.gr/action.read/politiki/kuriako-kala-to-pas-ligo-akomi-kai-tha-kseperaseis-ton-athlo-tou-12/2.151342