Αρχική » Κώστας και Νατάσα Καραμανλή γιόρτασαν 23 χρόνια γάμου
Ελλάδα

Κώστας και Νατάσα Καραμανλή γιόρτασαν 23 χρόνια γάμου

23-07-2021 • 13:00μμ

Τα πρώτα λόγια που της είπε ο πρώην πρωθυπουργός όταν τη γνώρισεfacebook sharing button Sharetwitter sharing button Tweetwhatsapp sharing button Sharemessenger sharing button Share

Μια ολόκληρη ζωή είναι μαζί ο Κώστας και η Νατάσα Καραμανλή. Στις 19 Ιουλίου γιόρτασαν 23 χρόνια γάμου. Είχαν την επέτειό τους και τη γιόρτασαν οι δυο τους στο σπίτι, παρέα με τα δίδυμα που πλέον ετοιμάζονται για το πανεπιστήμιο.

natasa cover

Η σχέση της Νατάσας Παζαΐτη με τον Κώστα Καραμανλή επισημοποιήθηκε στα τέλη του 1997 και ο γάμος τους έγινε το 1998. Τον Ιούνιο του 2003 η Νατάσα έγινε μητέρα των διδύμων, του Αλέξανδρου και της Αλίκης.

natasa copy 8 copy 1 copy 1

«Ποια είσαι εσύ; Πώς σε λένε;» ήταν τα πρώτα λόγια που της είπε ο πρώην πρωθυπουργός, όταν τη γνώρισε. Ηταν τότε που ο Κώστας Καραμανλής ζητούσε να μάθει το όνομα της γλυκιάς φοιτήτριας της Παιδαγωγικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, που βρέθηκε να προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της στο νέο πολιτικό του γραφείο στη Θεσσαλονίκη το 1988. 10 χρόνια μετά, το απόγευμα της 19ης Ιουλίου του 1998, η Νατάσα Παζαΐτη και ο Κώστας Καραμανλής χόρευαν τον Ησαΐα στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στην Πρώτη Σερρών.

Ετικέτες

Τελευταία άρθρα

Video

Κινέζοι ανέγειραν 10όροφη πολυκατοικία σε 29 ώρες, με πλήρως επιπλωμένα διαμερίσματα