Αρχική » Κ.Μητσοτάκης: «Στηρίζω τον Κ.Αγοραστό ως υποψήφιο περιφερειάρχη στη Θεσσαλία – Είναι πάρα πολύ καλός»
Ελλάδα Πολιτική

Κ.Μητσοτάκης: «Στηρίζω τον Κ.Αγοραστό ως υποψήφιο περιφερειάρχη στη Θεσσαλία – Είναι πάρα πολύ καλός»

17 νεκροί και μια περιφέρεια κατεστραμμένη λόγω έλλειψης αντιπλημμυρικών έργων – Πόσο καλός δηλαδή;

«Πολύ καλό περιφερειάρχη» χαρακτήρισε τον Κωνσταντίνο Αγοραστό ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη που παρέθεσε το απόγευμα της Δευτέρας (2/10) σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων! 

Όλο αυτό… την ώρα που πριν από λίγες εβδομάδες όλη η Θεσσαλία πνίγηκε και 17 άτομα έχασαν τη ζωή τους λόγω της αδράνειας του κρατικού μηχανισμού που αρκέστηκε στα μηνύματα του «112», αλλά και κυρίως λόγω των ανύπαρκτων αντιπλημμυρικών έργων τα οποία είχαν διαφημιστεί από το σύνολο της κυβέρνησης. 

Συγκεκριμένα ερωτηθείς για τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό, ο κ. Μητσοτάκης απάντησε: «Είναι απολύτως λογικό να αναζητώνται ευθύνες από τη Δικαιοσύνη. Εγώ δεν έχω παράπονα από το πώς χειρίστηκε την κατάσταση μετά την κακοκαιρία Ιανός. Το ότι έχει ξεκινήσει μια έρευνα, δεν είναι λόγος για να μην υποστηρίξουμε τον κ. Αγοραστό. Έγιναν πολλά έργα μετά την κακοκαιρία Ιανός. […] Στη Θεσσαλία, ειδικά, θα πάρουμε την αρμοδιότητα από την Περιφέρεια και τον πρώτο λόγο θα τον έχει ένας ανεξάρτητος φορέας διαχείρισης υδάτων. […] Πρέπει να δούμε και το ζήτημα της άρδευσης στη Θεσσαλία. […] Δεν γίνονται έργα σε έναν με έξι μήνες».

pronews.gr