Αρχική » Λευτέρης Πετρούνιας για ΕΡΤ: «Είναι ατόπημα και άδικο»
Διεθνή Ελλάδα

Λευτέρης Πετρούνιας για ΕΡΤ: «Είναι ατόπημα και άδικο»

Ολυμπιακοί Αγώνες πετρούνιας

Η απολογία της ΕΡΤ και η «συγνώμη» από την Ιαπωνίαfacebook sharing button

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε στην ιστοσελίδα της ΕΟΕ για τον προκριματικό στους κρίκους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και δεν παρέλειψε να σχολιάσει το γεγονός ότι η ΕΡΤ δεν μετέδωσε ζωντανά την προσπάθεια του.

«Σίγουρα το πρόγραμμα που έκανα ήταν πολύ καλό, αλλά μπορεί να πάει ακόμα παραπάνω ο βαθμός. Πλέον μπήκαμε στον τελικό οι οκτώ, οι οποίοι είναι όλοι πολύ καλοί, εκεί θα ανταγωνιστούμε και οι κριτές θα δουν ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των αθλητών για να νικήσει ο καλύτερος. Πάντως θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερη η διαφορά που είχα στους βαθμούς με τους άλλους», δήλωσε αρχικά.

Σε ό,τι αφορά στον τελικό του ερχόμενου Σαββάτου εξήγησε πως πιστεύει ότι μπορεί να φτάσει ακόμα πιο ψηλά σε επίπεδο βαθμών. «Σκοπεύω να παρουσιάσω ακόμα καλύτερο πρόγραμμα για να φτάσω στην κατάκτηση του μεταλλίου. Περιμένετε και θα δείτε…» τόνισε.

Για το γεγονός ότι η ΕΡΤ δεν μετέδωσε ζωντανά την προσπάθεια του, σχολίασε: «Νιώθω απογοητευμένος και με θλίβει ιδιαίτερα το γεγονός ότι κάποιοι Ελληνες, λίγοι ή πολλοί δεν ξέρω, ξύπνησαν πρωϊ για να δουν στην τηλεόραση Πετρούνια και δεν είδαν Πετρούνια. Δεν είμαι ποδοσφαιριστής, δεν είμαι μπασκετμπολίστας, δεν είμαι σε άθλημα που κάθε Σαββατοκύριακο με βλέπουν στις τηλεοράσεις τους και θεωρώ ότι είναι ατόπημα και άδικο» σημείωσε.

Η προσπάθεια του Πετρούνια που δεν μεταδόθηκε ποτέ

«Συγνώμη» από την Ιαπωνία για το φιάσκο

Η εταιρεία παραγωγής τηλεοπτικής κάλυψης της ενόργανης γυμναστικής της Ιαπωνίας, ζήτησε συγνώμη από την ΕΡΤ και από τους Έλληνες τηλεθεατές που δεν μετέδωσε απευθείας την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια στα προκριματικά των κρίκων.

Ετικέτες