Αρχική » Μάγεψε το κοινοβούλιο ο Σπανάκης…Τέτοια μαγική εικόνα, για την κατάσταση στην Ελλάδα, ούτε ο Χουντίνι δεν θα μπορούσε να δημιουργήσει.
Πολιτική

Μάγεψε το κοινοβούλιο ο Σπανάκης…Τέτοια μαγική εικόνα, για την κατάσταση στην Ελλάδα, ούτε ο Χουντίνι δεν θα μπορούσε να δημιουργήσει.

Δικαιώνεται ο Κυριάκος για τις επιλογές του

Η σημερινή επική εμφάνιση του Βασίλη – Πέτρο Σπανάκη στο κοινοβούλιο, είναι η μεγάλη δικαίωση της πολιτικής οξυδέρκειας του Κυριάκου Μητσοτάκη. Διότι μόνον ένας πολιτικός αρχηγός με το αετίσιο μάτι του Κυριάκου, θα έπαιρνε πάνω του την ευθύνη για να επαναφέρει στην πολιτική ζωή τον συμπαθή συνδικαλιστή, ο είχε εμπλακεί στην υπόθεση της καλπονοθείας κατά τις εκλογές της ΑΔΕΔΥ προ πενταετίας.

Ο πρόεδρος της ΝΔ όμως, έδειξε τυφλή εμπιστοσύνη στον κ. Σπανάκη και γι’ αυτό με δική του απόφαση ο στενός του συνεργάτης ανέλαβε το 2017 τις αρμοδιότητες του γραμματέα Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων (Ε.Κ.Ο.) στη ΝΔ. Εξελέγη μάλιστα βουλευτής νότιου τομέα, με την αμέριστη στήριξη της ηγεσίας της Ν.Δ. η οποία θα υφίσταται και στις επόμενες εκλογές.

Με την μαγική του ομιλία σήμερα ο Βασίλης – Πέτρος Σπανάκης, δικαίωσε πλήρως την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού. Τέτοια μαγική εικόνα, για την κατάσταση στην Ελλάδα, ούτε ο Χουντίνι δεν θα μπορούσε να δημιουργήσει.https://www.newsbreak.gr/politiki/251474/magepse-to-koinovoylio-o-spanakis/

Μάγεψε το κοινοβούλιο ο Σπανάκης