Αρχική » Μένιος Φουρθιώτης: Από τον Κορυδαλλό στη «χλιδή» του Χίλτον
Πολιτική

Μένιος Φουρθιώτης: Από τον Κορυδαλλό στη «χλιδή» του Χίλτον

 Για να μπορέσει να ξεπεράσει το σοκ του Κορυδαλλού ο Μένιος Φουρθιώτης αποφάσισε μετά την αποφυλάκισή του να δώσει λίγη πολυτέλεια στην καθημερινότητά του. Ο παρουσιαστής-εκδότης και τέως μάνατζερ που η δικαιοσύνη του στέρησε τον δημόσιο λόγο δεν έχασε την ευκαιρία.

Αποφάσισε να μετακομίσει σε πολυτελές δωμάτιο με θέα στο Μαξίμου. Από το κελί του Κορυδαλλού ο Μένιος Φουρθιώτης βρέθηκε σε δωμάτιο του πολυτελούς πεντάστερου κεντρικού ξενοδοχείου. Εκεί έχει «στήσει» το στρατηγείο του και καταστρώνει τα επόμενα σχέδιά του. Πρωινό παίρνει στο δωμάτιο.

Άλλωστε λόγω της πρόσφατης επέμβασης ούτε μπορεί να μετακινηθεί, ούτε και θέλει για να μην τον… πάρει κανένα μάτι. Μέσω κινητών τηλεφώνων και διαδικτύου κάνει όλες τις συνεννοήσεις.

Μπορεί να του στέρησαν το δημόσιο λόγο όμως το “χούι” του Μένιου να είναι μέσα στα πράγματα δεν κόβεται. Ο πληροφοριοδότης μου δεν μου είπε αν είχε καμία επίσκεψη – συνάντηση με τον «καθηγητή» του Μεγάρου Μαξίμου. Εκείνου που τον διαβεβαίωνε ότι δεν πρόκειται να χάσει τη φρουρά του…

Μαξίμου-Χίλτον πέντε λεπτά με τα πόδια. Ποτέ δεν ξέρεις!

newsbreak.gr