Αρχική » Μέχρι χθες απειλούσε τον κόσμο, τώρα ο «δόκτωρ τρόμος» λέει ότι τον απειλούν: «Θέλουν να με σπάσουν στο ξύλο!»
Ελλάδα Πολιτική

Μέχρι χθες απειλούσε τον κόσμο, τώρα ο «δόκτωρ τρόμος» λέει ότι τον απειλούν: «Θέλουν να με σπάσουν στο ξύλο!»

Ο Βασιλακόπουλος λέει ότι ο κόσμος έχει τρελαθεί για ένα… τσιμπηματάκι!

Ως άλλος «drama king», ο καθηγητής Θεόδωρος Βασιλακόπουλος ενώ μέχρι χθες δεν είχε αφήσει τηλεοπτικό παράθυρο που να μην βγει και να εκφοβίσει, απειλήσει και εκβιάσει τον κόσμο, σήμερα καταγγέλλει ότι ο ίδιος δέχεται απειλές για τη ζωή του.

Όλα είναι κύκλος…

«Δέχομαι απειλές, με βρίζουν, λένε ότι θα με σπάσουν στο ξύλο και θα βρεθώ σε χαντάκι…» είπε νωρίτερα ο καθηγητής που περισσότερο από κάθε άλλον επιστήμονα, ακολουθεί πιστά και σταθερά την κυβερνητική εμβολιαστική προπαγάνδα.

Πρόσθεσε ότι δέχεται άπειρες απειλές. «Παίρνουν τηλέφωνο συνέχεια και βρίζουν την γραμματέα μου. Απειλούν, λένε ότι θα με δείρουν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αυτή η αποκάλυψη ήρθε λίγο μετά τις αποκαλύψεις που είχε κάνει ο Νίκος Τζανάκης, ο οποίος είχε δηλώσει ότι και εκείνος δεχόταν απειλές και υβριστικούς χαρακτηρισμούς.

«Η πανδημία έχει τρελάνει τον κόσμο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βασιλακόπουλος.

«Ένα τσιμπηματάκι είναι… Πώς κάνουν έτσι!»

«Ειλικρινώς, έχω μεγάλη απορία, με ποιο επιχείρημα οι άνθρωποι, που κινδυνεύουν να κολλήσουν οι ίδιοι μεταφέροντας έναν ασθενή με κορωνοϊό, δεν έχουν εμβολιαστεί για να προστατεύσουν πρώτα τον εαυτό τους και μετά την οικογένειά τους; Ειλικρινά, για το καλό το δικό τους, δεν πρέπει να είναι προστατευμένοι; Πώς κάνουν έτσι για ένα τσιμπηματάκι….», ανέφερε ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

Το… τσιπάκι του Μπιλ Γκέιτς

«Έκαναν προχθές μία διαμαρτυρία κάποιοι εργαζόμενοι που δεν ήθελαν να εμβολιαστούν έξω από το Μαμάτσειο. Υπήρχε πλακάτ που έλεγε δεν θα περάσει ο Μπιλ Γκέιτς το τσιπάκι του. Θέλω να τους πω ότι ο Μπιλ Γκέιτς στα σίγουρα δεν ασχολείται με το Μαμάτσειο. Με πήρε τηλέφωνο, μου το είπε ξεκάθαρα, «δεν ασχολούμαι με το Μαμάτσειο!», είπε ο κ. Βασιλακόπουλος.