Αρχική » Μία ωραία «ατμόσφαιρα» στη ΝΔ – Ν.Κακλαμάνης προς Α.Γεωργιάδη: «Ευτυχώς που έλειπες και είχαμε ηρεμία»
Ελλάδα Πολιτική

Μία ωραία «ατμόσφαιρα» στη ΝΔ – Ν.Κακλαμάνης προς Α.Γεωργιάδη: «Ευτυχώς που έλειπες και είχαμε ηρεμία»


Πρωτοφανής εκνευρισμός υπό την «σκιά» των υποκλοπών

Στη ΝΔ βρίσκονται υπό διάλυση και ζουν μέσα σε μία «ωραία ατμόσφαιρα» μετά το σκάνδαλο των υποκλοπών με αποκλειστική ευθύνη του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη.

Περίμενε στην «γωνία» ο Νικήτας Κακλαμάνης τον Άδωνι Γεωργιάδη μέσα στην Ολομέλεια της Βουλής δείχνοντας τον εκνευρισμό που υπάρχει μεταξύ των βουλευτών με τους υπουργούς αλλά και την διάσταση απόψεων σε ότι αφορά το κακούργημα των υποκλοπών.

Τα κυβερνητικά στελέχη τηρούν μία στάση του στιλ «δεν έγινε και τίποτα, κρυφακούσαμε λίγο» ενώ οι βουλευτές αντιμετωπίζουν την οργή της κοινωνίας και προσπαθούν κάθε μέρα να δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα.

Η υπόθεση των υποκλοπών έχει θυμίσει στην ελληνική κοινωνία άλλες εποχές που όλοι πίστευαν ότι έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Ο υπουργός Ανάπτυξης θέλησε να απαντήσει και μετά να ξαναπαντήσει στη βουλευτή του ΚΚΕ Διαμάντω Μανωλάκου σε παρατήρηση που αφορούσε τα Ναυπηγεία Ελευσίνας.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής την πρώτη φορά τον άφησε, αλλά τη δεύτερη φορά δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του με τον Αδ. Γεωργιάδη. «Ελάτε τώρα. Σταματήστε. Καλά δεν ήταν που λείπατε και είχαμε ηρεμία;», είπε χαρακτηριστικά.


Το ωραίο ήταν ότι ο Αδ. Γεωργιάδης δεν απάντησε στην πρόκληση Κακλαμάνη!

pronews.gr