Αρχική » Μαϊμού εμβολιασμοί: Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, ο κύριος Πιερρακάκης θα είχε παραιτηθεί…Άφησαν κερκόπορτα που θα την «έκλεινε» και πρωτοετής φοιτητής
Ελλάδα Πολιτική

Μαϊμού εμβολιασμοί: Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, ο κύριος Πιερρακάκης θα είχε παραιτηθεί…Άφησαν κερκόπορτα που θα την «έκλεινε» και πρωτοετής φοιτητής

Οι κάτοικοι της κοινότητας δεν ξεπερνούν τις 6.000 ωστόσο στο Κέντρο Υγείας έχουν γίνει – άκουσον άκουσον – 40.000 εμβολιασμοί! Τα επιπλέον εμβόλια φέρεται να έγιναν σε πολίτες από τη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα από την περιοχή όπου κατάγεται η υπάλληλος που φέρεται ότι είναι η πρωταγωνίστρια του σκανδάλου και η οποία παραμένει άφαντη!

Υπάλληλος στο εμβολιαστικό κέντρο Παλαμά στην Καρδίτσα, έμπαινε ανενόχλητη με ένα ταμπλετ που βρισκόταν στον χώρο για αυτόν τον σκοπό και εξέδιδε τα μαϊμού πιστοποιητικά.

Το e-gov που έχει εξελιχθεί σαν ιερή αγελάδα της κυβέρνησης, μαζί με τον Κυριάκο Πιερρακάκης φυσικά, δεν είχαν προβλέψει το πλέον απλό: Την ψηφιοποίηση του εγγράφου που συμπληρώνει ο γιατρός πριν τον εμβολιασμό για κάθε πολίτη, προκειμένου να ενσωματώνεται στο περιβόητο πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Δηλαδή, η δήθεν «ψηφιακή επανάσταση» του Κυριάκου Πιερρακάκη, καταχωρούσε μόνο το τρύπημα του πολίτη, χωρίς την αυτονόητη διασταύρωση του με το χαρτί που συμπληρώνει ακριβώς πριν και έφερε την σφραγίδα γιατρού! Και αυτό το μάθαμε λόγω της αποκάλυψης των μαϊμού πιστοποιητικών, τα οποία εάν λειτουργούσε στοιχειωδώς το σύστημα, δεν θα μπορούσαν να εκδοθούν.

Υπάρχει όμως άλλο ένα μεγάλο πρόβλημα. Η αντιπαραβολή του ιατρικού πιστοποιητικού πριν από τον εμβολιασμό, με τον εμβολιασμό. Κάτι το οποίο ήταν αυτονόητο πως θα έπρεπε να είχε γίνει από την πρώτη στιγμή! Πως είναι δυνατόν να εμβολιάζεται ένας άνθρωπος, χωρίς να ενσωματώνεται στην όλη διαδικασία η συγκεκριμένη φόρμα η οποία στην ουσία δίνει το πράσινο φως για τον εμβολιασμό;

Φυσικά, στα συστημικά ΜΜΕ, ακούμε για την κακή υπάλληλο, την κακιά στιγμή, τον κακό μας τον καιρό, αλλά ούτε κουβέντα για τον Πιερρακάκη ο οποίος με δική του ευθύνη άφησε μία τεράστια κερκόπορτα σε αυτή την εξέχουσας σημασίας για την κοινωνία και την δημόσια υγεία διαδικασία.

Φυσικά ο Πιερρακάκης ως εκσυγχρονιστής Πασόκος, διατηρεί άριστες σχέσεις με τα ΜΜΕ, όπως άλλωστε και οι προκάτοχοί του. Για να μην λέμε ονόματα, τα οποία παρουσιαζόντουσαν κι αυτοί ως «μεσσίες» και κατέρρευσαν ως χάρτινος πύργος.