Αρχική » Μαύρο Πάσχα στο Μαξίμου λόγω Κύρτσου!
Ελλάδα Πολιτική

Μαύρο Πάσχα στο Μαξίμου λόγω Κύρτσου!

Συντάκτης: ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Το χειρότερο χτύπημα το φύλαγε για το Μεγάλο Σάββατο!

Ο Γιώργος Κύρτσος, ευρωβουλευτής που εξελέγη με τη Νέα Δημοκρατία, αποδεικνύεται απολύτως ανάλγητος. Πώς αλλιώς να εξηγηθεί ότι το χειρότερο χτύπημα κατά της κυβέρνησης και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη το έκανε το Μέγα Σάββατο, χωρίς να σεβαστεί το κλίμα κατάνυξης.

Δεν είναι φυσικά το πρώτο χτύπημα που κάνει ο ευρωβουλευτής κατά του σκληρού κυβερνητικού πυρήνα, αλλά είναι οπωσδήποτε το χειρότερο. Διότι πριν από λίγο, ο Γιώργος Κύρτσος με μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, κατηγορεί ευθέως την κυβέρνηση και συγκεκριμένα στελέχη της συμπεριλαμβανομένου του πρωθυπουργού, ότι δημιούργησαν δύο νέους δισεκατομμυριούχους, οι οποίοι θησαύρισαν λόγω των αυξημένων τιμών του ηλεκτρικού ρεύματος, για τις οποίες ευθύνεται το κυβερνητικό επιτελείο.

Γράφει συγκεκριμένα ο ευρωβουλευτής:

Με την ασύμφορη στροφή υπέρ του φυσικού αερίου το σύστημα Μητσοτάκη έφτιαξε 2 νέους δισεκατομμυριούχους.
Τον έναν τον «τρέχουν» Μητσοτάκης, Γεραπετρίτης.
Τον άλλον ο Μητσοτάκης και η Ντόρα.
Η φτώχεια και οι δυσκολίες των πολλών, δισεκατομμύρια του λόμπι.
Ακόμα περιμένουμε την επιβολή φορολογίας στα υπερκέρδη.

Υπό ομαλές συνθήκες, η συγκεκριμένη ανάρτηση θα είχε προκαλέσει άμεσα την παρέμβαση της δικαιοσύνης. Αυτό ακριβώς προσπαθούν να αποφύγουν στο μέγαρο Μαξίμου, διότι το τελευταίο που χρειάζονται την συγκεκριμένη στιγμή, είναι να ανοίξει ένα τέτοιο μέτωπο, που οπωσδήποτε θα δώσει μεγάλη δημοσιότητα στις καταγγελίες Κύρτσου στο ευαίσθητο θέμα της αύξησης των τιμών του ηλεκτρικού ρεύματος που έχει καταστρέψει νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Υπάρχει φυσικά πάντα και το σενάριο την παρέμβαση να την προκαλέσει ο ίδιος ο Γιώργος Κύρτσος με κάποια μηνυτήρια αναφορά. Αρκεί φυσικά να εχει τα στοιχεία που θα τεκμηριώσουν τους ακραίους ισχυρισμούς του.

Μαύρο Πάσχα στο Μαξίμου λόγω Κύρτσου! (newsbreak.gr)