Αρχική » Μετά την Αμάλ, να περιφέρετε και ομοίωμα του… Πιερρακάκη!
Διεθνή Ελλάδα Πολιτική

Μετά την Αμάλ, να περιφέρετε και ομοίωμα του… Πιερρακάκη!

Έχουμε το ακριβότερο ίντερνετ στον κόσμο, αλλά άπαντες αποθεώνουν τον Πιερρακάκη!

facebook sharing button 

Ο υπουργός ψηφιακής διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, αντιμετωπίζεται περίπου ως τοτέμ από τα συστημικά ΜΜΕ.

Εάν κάποιος διαβάσει τα διθυραμβικά ρεπορτάζ, θα νομίσει ότι ο Κυριάκος Πιερρακάκης είναι κάποια προσωπικότητα βγαλμένη από την φαντασία του Έριχ φον Ντένικεν, που υποστήριζε ότι ανώτερες μορφές ζωής έχουν επισκεφθεί την Γη και έχουν βοηθήσει στην εξέλιξη του ανθρώπινου είδους.

Η πραγματικότητα είναι ότι ο κύριος Πιερρακάκης και τα πεπραγμένα του δεν παραπέμπουν στον Ντένικεν, αλλά μάλλον στον ντένεκεν.
Διότι όταν η Σούλα από τα Τρίκαλα μπορεί να μπαίνει ανενόχλητοι στο σύστημα εμβολιασμών της Καρδίτσας και να εκδίδει πιστοποιητικά για την ξαδέρφη της που φοβάται το εμβόλιο, υπάρχει θέμα. Όταν όμως το εμβολιαστικό κέντρο που απευθύνεται σε 6,000 κατοίκους καταγράφει 40,000 εμβολιασμούς, τότε δεν χρειάζεται να είσαι «γκουρού» για να καταλάβεις ότι κάτι τρέχει.

Αντίστοιχα, όταν ο Κούλης από την Σαντορίνη μπορεί να εισάγει πλαστά πιστοποιητικά rapid test στο σύστημα του Πιερρακάκη, τότε το μόνο «θαύμα» είναι ότι ο συμπαθής Κυριάκος παραμένει υπουργός.

Η κατακλείδα είναι ότι μόνο σε μία χώρα με ορκισμένους ιθαγενείς, όπως η Γουινέα, ένας άνθρωπος σαν τον Κυριάκο Πιερρακάκη θα παρέμενε στην θέση του, λατρευόμενος μάλιστα σαν τοτέμ.

5ABA5536 5C8A 486F 99EB B0F0456FBDC8
Ευτυχώς που υπάρχει η Γουινέα.

Αυτό διότι η Ελλάδα του Κυριάκου, Μητσοτάκη και Πιερρακάκη, διαθέτει το τέταρτο πιο ακριβό Ίντερνετ (όσον αφορά την χρέωση δεδομένων) στον πλανήτη. Μας περνάνε η Ισημερινή Γουινέα, τα νησιά Κειμαν και η Υεμένη. Επειδή στην Υεμένη λόγω της ισλαμικής θρησκείας τα ξόανα απαγορεύονται ενώ στα Κέιμαν δεν αναφερόμαστε για να μην θεωρηθεί ότι επιτιθέμεθα σε τίποτα «συζύγους», αναφέρουμε μόνον την Γουϊνέα.

Εμείς αντίστοιχα, λόγω της Αμάλ, θα μπορούσαμε να κάνουμε τον Πιερρακάκη «μαριονέτα» και να τον περιφέρομαι στους δρόμους της Ελλάδας. Με χορηγία των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας.

https://www.newsbreak.gr/politiki/247261/meta-tin-amal-na-periferete-kai-omoioma-toy-pierrakaki/

Video

Κινέζοι ανέγειραν 10όροφη πολυκατοικία σε 29 ώρες, με πλήρως επιπλωμένα διαμερίσματα